BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Tullball

Verdens kuleste gjeng skal på skoleball! Tenk å bli kåret til ballets dronning! Tenk å stå der oppe på scenen. Lyskasterne skinner i håret ditt. Alle, og særlig Alfred, syns du er den vakreste. Men jeg visste at det ikke ville komme til å skje. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Verdens kuleste gjeng skal på skoleball! Tenk å bli kåret til ballets dronning! Tenk å stå der oppe på scenen. Lyskasterne skinner i håret ditt. Alle, og særlig Alfred, syns du er den vakreste. Men jeg visste at det ikke ville komme til å skje. Sånne som meg, som heter Bjørg og har brunbeige hår og altfor lang hals, vi blir aldri dronninger eller prinsesser for noe som helst. Vi må i beste fall nøye oss med hoffnarr. I det samme jeg hadde tenkt dette, slo Helena armene ut og ropte: «Klart vi skal bli konger og dronninger! Og da ... når vi står der oppe på scenen, da vil alle skjønne hvor inni granskauen kule vi er!»

Bli med Verdens kuleste gjeng på nye eventyr! Den ustoppelig Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred. Og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Denne gjengen har fått sin egen serie og her har du femte lydbok!

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242165862
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Tullball
Serie
Verdens kuleste gjeng 5

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tullball:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv