Meny
 

Ut på tur, aldri sur

; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 9

En pingles dagbok har åpnet latterdøren til leserne og anmelderne, og denne gangen skal Greg på bilferie med familien. Det kan selvsagt ikke gå bra. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Ny dagbok fra vår alles kjære pingle!

Greg ser fram til late sommerdager – men mamma Heffley har andre planer. Hun har nemlig lest en bok som heter Familiefryd, og den handler om en vellykket familie på bilferie, med grilling, innlagte severdigheter og mye kos. Så nå skal hele familien Heffley på bilferie! Det er meningen at bilferie skal være gøy. Men når det er familien Heffley det er snakk om, er det som kjent ikke sikkert at alt går som planlagt.

 

Alt som kan gå galt

Familien legger ut på tur med store forventninger og frisk optimisme. Men snart blir denne god-følelsen truet av illeluktende bensinstasjontoaletter, bulk på bilen, gale måker og en løpsk gris. Greg ser mørkt på dagene som ligger foran dem. Det eneste han er sikker på, er at dette blir en ferie familien sent vil glemme ...

 

Fakta

Om Jeff Kinney

Jeff Kinney er en av verdens mest populære barnebokforfattere. Bøkene hans topper bestselgerlistene overalt, og har til nå solgt over svimlende 150 millioner eksemplarer verden over.

For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, kåret Time Magazine forfatter Jeff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i verden i 2009.