Meny

Verdens verste bursdag

; Kristoffer Kjølberg (Illustratør)

Hvordan blir man populær over natta? Ruben og Kent skal fikse en bursdagsfest, og det skal ikke bli en hvilken som helst bursdagsfest: Det skal nemlig bli verdens verste! Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Hvordan blir man populær over natta? Ruben og Kent skal fikse en bursdagsfest, og det skal ikke bli en hvilken som helst bursdagsfest: Det skal nemlig bli verdens verste! 

Marius Molaug nyeste bok i Verdens verste-serien er en humørfylt og medrivende fortelling som passer for barn fra 9 år og oppover. Illustrasjonene er levende og morsomme. 

Le høyt-bok
Nok en gang står Ruben og Kent for elleville sprell, og denne historien kan du bare ikke gå glipp av. Det er ikke bare bare å lage en bursdagsfest når man ikke er spesielt populær eller rik. De to oppfinnsomme guttene må være kreative og finne på smarte løsninger – blant annet for å gi jentene i klassen lyst til å komme i verdens verste bursdag. 

Kombinasjonen av sprelsk tekst og kreative illustrasjoner gir boka et komisk og uanstrengt preg. En gjenkjennelig og viktig bok for barna med elementer å snakke om etterpå. Finn fram popcornet, for dette er solid underholdning om planleggingen av en ellevill bursdag. Rufsete humor, bløtkake og litt alvor. Hurra! 

 

Fakta