Meny
 

Verdens verste ferie

; Kristoffer Kjølberg (Illustratør)

Faren til Kent har vunnet tre billetter til Syden i en konkurranse. Men, som alltid når det gjelder Ruben: Turen blir ikke helt som planlagt. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Drømmetur til Syden – eller …?
Det nærmer seg sommerferie, og Ruben og Kent gleder seg. Faren til Kent har vunnet tre billetter til Syden i en konkurranse. Men, som alltid når det gjelder Ruben: Turen blir ikke helt som planlagt. Allerede første dag driver faren til Kent ut på havet, sovende på en flytemadrass.

Kent og Ruben blir tatt hånd om av barneklubbmaskotene Bolla og Bever'n. Det viser seg raskt at de ikke er så søte som førsteinntrykket skulle tyde på. Under kostymene skjuler det seg to kjederøykende og pokerspillende slubberter, som ser sitt snitt til å lure seg unna jobb. De tilbyr seg å sørge for mat og husly til Kent og Ruben – mot at gutta gjør jobben som maskoter …

Snart er det altså Ruben og Kent som vralter rundt i draktene. Ute er det 40 varmegrader. Men inne i drakta er det sikkert 140. Og det stinker. Røyk, svette og innestengt fis. Hvordan skal dette gå? Vil Ruben og Kent overleve? Og vil faren til Kent noensinne dukke opp igjen?

Den første boka om Ruben, Verdens verste rektor, ble en umiddelbar suksess. Tekst og bilder i tett samspill gir rom for ellevill komikk og mye leseglede. I Verdens verste ferie serverer forfatter og illustratør en enda litt drøyere historie – til stor glede for et begeistret publikum.

Marius Molaug og Kristoffer Kjølberg har virkelig funnet formen med Verdens verste ferie. Her finnes et helt nytt register av uheldige sammentreff, ekle lukter og kjipe folk. Litt som i Pippi-bøkene aner man konturene av at alt ikke er som det burde, men barna ler godt. Og alt går bra til slutt!

Fakta