Meny
 
Jungelens konge!
Jungelens konge!

Wilfred er jungelens konge

; Jamie Littler (Illustratør) ; Heidi Sævareid (Oversetter)

Serie: Wilfred 3

Wilfred engster seg for det aller meste, og havner ofte i skumle situasjoner som han heldigvis klarer å vri seg ut av. Denne gangen har han reist helt til Zambia i Afrika sammen med mammaen sin og vennene sine! Der møter han mange spennende og annerledes dyr. Boka er lettlest og fylt med humor. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Wilfred er jungelens konge!

Wilfred engster seg for det aller meste, og havner ofte i skumle situasjoner som han heldigvis klarer å vri seg ut av. Denne gangen har han reist helt til Zambia i Afrika sammen med mammaen sin og vennene sine! Der møter han mange spennende og annerledes dyr. Boka er lettlest og fylt med humor. 

Wilfred dukker opp i selveste jungelen, men han er ikke bare Wilfred - han er jungelens konge! Hvis du leser denne sjarmøren av en bok, blir du med på et eksotisk og dristig eventyr. Kommer Wilfred til å klare seg i jungelen? Vi får se! 

Å være tøff
Wilfred-bøkene handler om å våge å gjøre noe skummelt, selv om man ikke alltid tør, og dette håndterer forfatteren på en sprelsk måte som gjør leseren hekta. Sammen med Wilfred kan man lære om at nysgjerrighet stort sett fører positive og spennende ting med seg. Han er kreativ og lager lister over ting han bekymrer seg for, men også mestringsteknikker for å takle redsel. Rett og slett lærerikt! 

Forfatter Georgia Pritchett er også kjent for å ha laget de kjente karakterene Wallace og Gromit, samt en rekke andre kjente figurer. Hun bor i London med mann og barn.

 

Fakta