Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Jul i Storskogen

"Dette er en vakker og sjarmerende julebok. Full av julestemning og vakre illustrasjoner. Boken kan fungere som en kalender frem til jul, da det er et kapittel for hver ventedag i desember."

Eva Beate Laugerud, Eikerbladet

Jul i Storskogen av Ulf Stark og Eva Eriksson er et juleeventyr for barn i 3 til 6-årsalderen, men både barn og voksne vil uten tvil fryde seg over den spennende historien og de flotte illustrasjonene. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jul i Storskogen av Ulf Stark og Eva Eriksson er et juleeventyr for barn i 3 til 6-årsalderen, men både barn og voksne vil uten tvil fryde seg over den spennende historien og de flotte illustrasjonene. Boka kan leses som en julekalender med 25 små kapitler, akkurat nok til en lesestund hver dag fram til jul - og til og med én til 1. juledag!

Alle dyrene i Storskogen venter på julen og på nissen. Men de vet ikke riktig hva jul er eller hvem nissen er. Men de vet at det er noe fint, at det skal være god mat, og at man skal henge pene ting i trærne. Hos kaninfamilien er det full aktivitet, de lager kjøttkaker og nøttekaker, lager sanger og taler - og barna hopper rundt, er fryktelig spente og mest i veien. Hvorfor kommer ikke julen snart? Og hvor blir det av nissen?

I Store skogen finnes det faktisk en nisse, han heter Frese og er en illsint gammel gårdsnisse, som ikke har noe gjøre etter at menneskene og dyrene har flyttet fra gården. Men så en dag står det to små kaninbarn utenfor døra hans og ber ham om å bli med dem ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
101
ISBN
9788202418489
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Jul i Stora skogen
Format
27 x 25 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

"Dette er en vakker og sjarmerende julebok. Full av julestemning og vakre illustrasjoner. Boken kan fungere som en kalender frem til jul, da det er et kapittel for hver ventedag i desember."

Eva Beate Laugerud, Eikerbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul i Storskogen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv