Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Vintermagi

Det nærmer seg jul i den lille bygda ute ved havet. Magna og Lars blir tatt til fange av de underjordiske, som truer med å ødelegge hele bygda om de ikke rydder alt søppel i havet innen julaften. Samtidig sender de en av sine egne ut blant menneskene for å gjøre jobben vanskeligere for dem. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 3 virkedager
Det nærmer seg jul i den lille bygda ute ved havet. Magna og Lars blir tatt til fange av de underjordiske, som truer med å ødelegge hele bygda om de ikke rydder alt søppel i havet innen julaften. Samtidig sender de en av sine egne ut blant menneskene for å gjøre jobben vanskeligere for dem.

I 24 kapitler følger vi to vennegjenger, som velger hver sin fremgangsmåte når de jobber for å redde bygda, uten at de voksne vet hva som er i ferd med å skje.

Den eneste som skjønner hva barna slåss mot, er Magnas bestefar. Hvordan kan han vite så mye om det som skjer? Og hva har Tore Hunds skatt med dette å gjøre? Vil barna klare å redde julen?

En spennende og varm bok om samhold, vennskap, miljøvern og vanlig liv, inspirert av lokal historied, norrøn mytologi og historier om det mystiske Nord-Norge.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
201
ISBN
9788230025772
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vintermagi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv