Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Folk og røvere i Kardemomme by

Bli kjent med gamle Tobias med skjegget, Tommy og vesle Kamomilla, trikkefører Syversen, pølsemakeren, barberer Sørensen, tante Sofie, politimester Bastian og de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan.

Lydboken inneholder fortellingen og alle sangene fra boka, og er basert på den gamle innleste historien fra Barnetimen for de minste. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Bli kjent med gamle Tobias med skjegget, Tommy og vesle Kamomilla, trikkefører Syversen, pølsemakeren, barberer Sørensen, tante Sofie, politimester Bastian og de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan.

Lydboken inneholder fortellingen og alle sangene fra boka, og er basert på den gamle innleste historien fra Barnetimen for de minste.

Medlemsvurdering:
Som barn var dette den store favoritten blant barnebøkene, og den ble lest mye for både meg og min søster. Og nå har den med stor suksess hos neste generasjon i storfamilien. Vi har gitt denne lydboken til nye barn som har kommet inn i familien, og også denne nye garde har storkost seg med den. Da mitt søskensbarns datter hørte på, satt hun og spurte og var helt inne i historien. Det er utrolig fint hvordan en slik klassiker tydeligvis ikke er utdatert, og det tror jeg har noe å gjøre med at det er en fantasiby langt borte på et ukjent sted, som gjør historiene tidløse. Kjempeflott lydbok.

Avgangs09

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242971630
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Kardemomme by

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

e
en mor – 22.02.2016

– Kjøpte lydboka etter jeg hadde begynt å lese boka med sønnen min, men ble veldig skuffet. Boka blir lest på en veldig monton måte uten bakgrunnslyder eller noen form for "rollespill" og dette til tross for at boka byr på mange morsomme dialoger mellom hovedfigurene. All ære til Thorbjørn Egners fantasi og skaperverk, men en nyinnspilling med noen begavete skuespillere hadde gitt lydboka helt sikkert et løft.

A
Avgangs09 – 28.09.2009

– Som barn var dette den store favoritten blant barnebøkene, og den ble lest mye for både meg og min søster. Og nå har den med stor suksess hos neste generasjon i storfamilien. Vi har gitt denne lydboken til nye barn som har kommet inn i familien, og også denne nye garde har storkost seg med den. Da mitt søskensbarns datter hørte på, satt hun og spurte og var helt inne i historien. Det er utrolig fint hvordan en slik klassiker tydeligvis ikke er utdatert, og det tror jeg har noe å gjøre med at det er en fantasiby langt borte på et ukjent sted, som gjør historiene tidløse. Kjempeflott lydbok.

b
basto – 21.02.2008

– Har du lyst å ta deg en liten og hyggelig mental ferie til et sted men du vet ikke helt hvor du skal dra, så foreslår jeg en tur innom Kardemomme by enten det blir din første gang eller et nytt gjensyn med denne koselige byen. Her møter mange hyggelige personer som politimester Bastian, barberer Sørensen, gamle Tobias og den strenge tante Sofie. Alt er perfekt i den lille byen. Vel, ikke helt da. Utenfor byen bor det tre snille røvere ved navn Kasper, Jesper og Jonatan som røver bare det de trenger, selv om det er galt å røve. "Folk og røvere i Kardemomme by" er en bok som både barn og voksne vil ha stor glede av når man først skal lese noe eller høre på noe sammen. Barna vil elske denne morsomme historien, mens voksne vil mimre sin egen barndom og kanskje filosofere over Egners filosofi som kanskje kan minne om Sandemoses Jantelov. Lydbokutgaven er like legendarisk som å lese den selv, bl.a. når fortelleren Egner forteller historien selv. Dessuten er kapitlene passe lange enten du velger å lese en eller to kapitler om gangen. Anbefales!

c
crazy – 24.09.2006

– Denne boken husker jeg veldig godt fra jeg var liten, og nå har den kommet ut i lydbok format. Denne boken har både spenning og moral. Alle har vel hørt Kardemommeloven? Den bunner i at man skal være grei og snill og forøvrig kan man gjøre hva man vil. I denne boken finner man mange fine mennesker, vi treffer blandt annet tre røvere, som bare røver det de trenger og egentlig er ganske snille, vi treffer Tobias i tårnet, politimester Bastian og mange fler. Alle sangene fra boken er også med. En veldig bra bok som gjør seg godt også som lydbok. Denne kan man kose seg med!

M
Mayaya – 05.06.2006

– Herlig, herlig, herlig! Her er alle de kjente, kjære sangene jeg husker fra min egen barndom, og det er de samme sangene som er høyaktuelle når jeg etter hvert får mine egne barn! Egners viser er udødelige, og spesielt samlingen fra Kardemomme by! Historien og politimester Bastian, tante Sofie, lille Camomilla og de tre røverne sitter godt festet i våre hjerter, og det vil være trivelig for både barn og voksne å ha denne boken til lesestundene sine! Litt skummelt for de minste med brann i tårnet til Tobias kanskje, men iallefall veldig spennende med løven til røverne! Og moralen er jo fantastisk! Du skal ikke skade andre, du skal være grei og snill. Men forøvrig kan du gjøre hva du vil!!

s
stella – 05.12.2004

– Å, kos, kos, kos å høre Kardemommeby igjen! Riktignok har ikke denne cd'en de samme ripene og hakka som min barndoms LP hadde, så Kamomillas vise klinger faktisk helt perfekt, uten å hoppe noe sted. Men det er utrolig kos å høre Torbjørn Egner (med venner) lese og synge historien om og sangene fra Kardemommeby. Her er Tobias i tårnet, Trikkefører Syversens vise, De tre røverne, Kamomilla, Tommy, Den talende kamel og alle de andre. Sammen med cd'en får du et hefte med de essensielle tekstene til sangene - men det beste er selvsagt å ha boka ved siden av også, så en både kan nyte lyden og bildene / teksten. Veldig sympatisk pris er det på denne cd'en også - gjett hva tantebarna mine skal få til jul?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Folk og røvere i Kardemomme by:

Fant

Annie North Bedford
Nedlastbar lydbok 
99,-
 

Dumbo

Fredrik Paasche
Nedlastbar lydbok 
99,-
 

Classic

Walt Disney Company
Nedlastbar lydbok 
99,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv