Min side Kundeservice Bli medlem

Peter Pan and Wendy

«A treat indeed»

Angels & Urchins

With its daring escapades and epic battles, Peter Pan and Wendy captures the spirit of childhood and has become one of the best-loved children's books of all time. This beautiful edition has over 70 original illustrations by Robert Ingpen. Les mer

189,-
Innbundet
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

With its daring escapades and epic battles, Peter Pan and Wendy captures the spirit of childhood and has become one of the best-loved children's books of all time. This beautiful edition has over 70 original illustrations by Robert Ingpen.

Medlemsvurdering:
Peter Pan og Wendy er den originale versjonen av Peter Pan, og den er så til de grader mye mer fantastisk enn de middelmådige disneyversjonene. Det er historien om Peter Pan, gutten som ikke ville bli voksen, som en dag møter søsknene Wendy, John og Michael. Han tar dem med til sitt hjem i eventyrland, der det lever alver, havfruer og mange andre mystiske skapninger, samt indianere og sjørøvere. Hver dag møter barna nye eventyr og utfordringer, men det skal vise seg at ingen av dem kan måle seg med Kaptein Krok, Peters verste fiende, og den på øya som er best kvalisifert til å ta knekken på Pan.
Et vakkert og fantasifullt eventyr om det å være barn, hvor det som skjer blir sett gjennom unge mennesker øyne. Aldri før har jeg sett mer realistiske skildringer av barns måte å oppfatte verden på, dette kan du virkelig kjenne deg igjen i, noe som gjør det desto lettere å leve seg inn i handlingen. Boken er en herlig flukt tilbake til barndommen, og anbefales på det sterkeste, til små som store.

Emilie14

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Welbeck Children's Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
64
ISBN
9781913519575
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 22 cm

Om forfatteren

Sir James Matthew Barrie (9 May 1860 - 19 June 1937) was a Scottish novelist and playwright, best remembered today as the creator of Peter Pan. He was born and educated in Scotland and then moved to London, where he wrote a number of successful novels and plays. There he met the Llewelyn Davies boys, who inspired him to write about a baby boy who has magical adventures in Kensington Gardens (included in The Little White Bird), then to write Peter Pan, or The Boy Who Wouldn't Grow Up, a 'fairy play' about an ageless boy and an ordinary girl named Wendy who have adventures in the fantasy setting of Neverland. (Wikipedia)

Anmeldelser

«A treat indeed»

Angels & Urchins

«An extraordinary story, containing all the irresistible elements ... perfect bedtime reading»

Carousel

«Magical»

Cork Evening Echo

«Beautifully illustrated by the inimitable Shirley Hughes»

The Northern Echo

«An absolute must for any child's bedroom»

My Child Magazine

«Timeless, classic»

Books For Keeps

«Hughes reminds us how much black-and-white drawings can enhance a story»

The Sunday Times

Medlemmers vurdering

I
Izzy – 06.06.2007

– Wendy har hørt historier om Peter Pan og plutselig en dag flyr han forbi vinduet hennes. De to blir venner og Wendy bestemmer seg for å bli med Peter tilbake til Eventyrøya. Sammen med Wendys to yngre brødre flyr de ut i natten, mot nye eventyr. Boka var helt grei, ikke noe mer enn det. Jeg må innrønne at jeg ble en smule overrasket over volden i boka. Jeg hadde ikke forventet at Peter skulle være så blodtørstig. Boka var lettlest og den får pluss for illustrasjonene. Dette er helt greit tidsfordriv, men jeg kommer ikke til å lese boka flere ganger.

*
*missteee – 13.04.2007

– "Peter Pan og Wendy" av J. M. Barrie er en historie alle kjenner til, og som de fleste barn liker. Boken er meget godt skrevet og er i min mening en bok som har noe å by på både for barn og voksne. Jeg tror nok at mange vil få seg en liten overraskelse om de leser denne boken. Iallefall tenkte jeg man en gang: "Var det slik det var?" Etter å ha sett Disney-versjonen av Peter Pan mang en gang var det den historien som satt igjen hos meg fra min barndom. "Peter Pan og Wendy" er en god del råere enn Disney-versjonen, og Peter Pan er en langt mindre sympatisk karakter. Tingeling er faktisk enda frekkere i bokversjon enn på film... Men historien i boken er så mye bedre og har så mange flere lag, at det er en bok jeg virkelig vil anbefale!

E
Emilie14 – 23.11.2005

– Peter Pan og Wendy er den originale versjonen av Peter Pan, og den er så til de grader mye mer fantastisk enn de middelmådige disneyversjonene. Det er historien om Peter Pan, gutten som ikke ville bli voksen, som en dag møter søsknene Wendy, John og Michael. Han tar dem med til sitt hjem i eventyrland, der det lever alver, havfruer og mange andre mystiske skapninger, samt indianere og sjørøvere. Hver dag møter barna nye eventyr og utfordringer, men det skal vise seg at ingen av dem kan måle seg med Kaptein Krok, Peters verste fiende, og den på øya som er best kvalisifert til å ta knekken på Pan.
Et vakkert og fantasifullt eventyr om det å være barn, hvor det som skjer blir sett gjennom unge mennesker øyne. Aldri før har jeg sett mer realistiske skildringer av barns måte å oppfatte verden på, dette kan du virkelig kjenne deg igjen i, noe som gjør det desto lettere å leve seg inn i handlingen. Boken er en herlig flukt tilbake til barndommen, og anbefales på det sterkeste, til små som store.

E
Emilie14 – 09.09.2005

– Peter Pan og Wendy er den 'udisneyfiserte' versjonen av Peter Pan. Det er historien om Peter, gutten som ikke ville bli voksen, som en dag møter søsknene Wendy, John og Michael. Han tar dem med til sitt eventyrland, der det lever alver, havfruer og mange andre mystiske skapninger, samt indianere og sjørøvere. Hver dag møter barna nye eventyr og utfordringer, men det skal vise seg at ingen av dem kan måle seg med Kaptein Krok, Peters verste fiende, og den på øya som er best kvalisifert til å ta knekken på Pan.
Et vakkert og fantasifullt eventyr om det å være barn, hvor det som skjer blir sett gjennom unge mennesker øyne, og er veldig realistisk skildret. Boken fortjener karakteren jeg har gitt den fullt ut!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Peter Pan and Wendy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Home

Carson Ellis
Paperback 
116,-
 

Fortet

Bernard Cornwell
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv