Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Pippi Langstrømpe

Første bok om Pippi Langstrømpe. Hun bor alene i Villa Villekulla sammen med hesten sin og apekatten Herr Nilsson.

Nyoversettelse av Astrid Lindgren-forsker Agnes-Margrethe Bjorvand. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Ventes til lager 21.03.2024

Logg inn for å se din bonus

Første bok om Pippi Langstrømpe. Hun bor alene i Villa Villekulla sammen med hesten sin og apekatten Herr Nilsson.

Nyoversettelse av Astrid Lindgren-forsker Agnes-Margrethe Bjorvand.

Medlemsvurdering:
Pippi er ikke som andre barn, det har hun aldri vært. Dette til stor glede for nabobarna Tommy og Annikka. De storkoser seg med alle Pippis fortellinger og påfunn. Fortellinger om reiser hun har gjort sammen med faren, som er negerkonge på en sydhavøy, og om moren som sitter oppe i himmelen og ser ned på henne. For selv om Pippi bare er ni år bor hun alene. Pippi finner på alle mulige leker, og de kan bruke hele dager bare på å lete etter ting. Som barn var historiene om Pippi mine klare favoritter. Ingenting kunne måle seg med påfunnene til den litt spesielle jenta. Barn nå kjenner nok Pippi fra tegnefilm på TV. Les boken for dem også!

Mi

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
151
ISBN
9788202477530
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Pippi Långstrump
Format
22 x 15 cm
Serie
Pippi

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
Eivind Myrhaug Kalvatn – 26.01.2016

– En god bok som anbefales for små barn.

M
Mi – 12.09.2009

– Pippi er ikke som andre barn, det har hun aldri vært. Dette til stor glede for nabobarna Tommy og Annikka. De storkoser seg med alle Pippis fortellinger og påfunn. Fortellinger om reiser hun har gjort sammen med faren, som er negerkonge på en sydhavøy, og om moren som sitter oppe i himmelen og ser ned på henne. For selv om Pippi bare er ni år bor hun alene. Pippi finner på alle mulige leker, og de kan bruke hele dager bare på å lete etter ting. Som barn var historiene om Pippi mine klare favoritter. Ingenting kunne måle seg med påfunnene til den litt spesielle jenta. Barn nå kjenner nok Pippi fra tegnefilm på TV. Les boken for dem også!

k
kattejenta – 03.08.2008

– Pippi bor helt alene i et stort gammelt hus øde for folk. Moren hennes er i himmelen og faren er kaptein og seiler på de store hav. Pippi er ni år gammel. Hun har to venner som heter Tommy og Annika, og de finner på mye morsomt sammen. Pippi går aldri tom for ideer. Tommy og Annika er mer ordentlige, mens ikke er det, så de synes det er morsomt å besøke Pippi. De vet aldri hva hun kan finne på. Pippi har en hest som er hvit med svarte prikker og en liten apekatt som heter Herr Nilsson. Pippi er veldig sterk, og hun kan løfte hesten sin. Hun har fått besøk av både politi og røvere, og de klarer hun lett å bli kvitt. Hun er aldri redd. Hun har mange gullmynter, så det vil røverne stjele. Men de slipper ikke unna sterke Pippi! Pippi er veldig morsom, og veldig snill mot små barn. Hun liker ikke voksne, og vil være for seg selv og ikke i et barnehjem eller skole. Det nekter hun på. Selv om en fin frue ofte kommer og vil ha henne på barnehjem, men Pippi er umulig så det går nok ikke!

b
basto – 06.02.2008

– Pippi er ikke som andre barn. Hun bor alene i Villa Villekulla, hennes mor bor i himmelen, hennes far er sydhavskonge, hun er veldig sterk, rik og har en ape og en hest. Hun får leve alle barns store drøm, nemlig et liv uten å bli styrt og diktert av voksne. Det er derfor hun er alle foreldres skrekk og alle barns beste venn. Jeg må ærlig innrømme at dette er det første møtet jeg har fått med Pippi i bokform i en alder av 23 år. Det skammer jeg litt for, delvis fordi "min Pippi" er den jeg husker fra TV-serien og filmene jeg har sett og dels fordi det tok meg så langt tid før jeg bladde i selv boka. Men tross av skuffelsen over at det var alt for lite innslag av politimennene og tyvene, ble skuffelsen rask borte etter hvert som jeg oppdaget at mye av Pippi fra TV er jo der allikevel. Anbefales på det sterkeste. Les boka/ene først!

N
Nick Burnhill – 12.08.2007

– Alle kjenner Pippi Langstrømpe fra filmene på TV. For dagens barn er det en ny oplevelse å høre fortellingene lest. Jeg har prøvd det for mine barn med suksess. Hvert kapittel er passe langt. Historiene avsluttes greit, om ett barn ikke fikk med seg et kapittel, er det neste like morsomt likevel. Pippi Langstrømpe er fremdeles ikke som andre barn, heldigvis. Fremdeles er samfunnet vårt slik at man kan lese bøkene uten å måtte si til barna at "slik var det i gamle dager". Enkelte av fortellingene er faktisk langt bedre i bokform enn på film. Den pedagogisk ukorrekte Pippi er ganske suveren som barnelitteratur, med ett unntak. Den norske truckføreren Kurt er etter min mening den enste som kan måle seg mot denne fremdeles unge damen. Slå av TV'en og les høyt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pippi Langstrømpe:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv