Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Einsteingåten

For ellevte gang skal de observante ungdommene i CLUE-serien finne ut av mystiske hendelser i ny og gåtefull puslespill-krim fra Skutebukta! Nå er det selveste Albert Einstein som får Cecilia, Leo og Une til å vri de kloke hodene sine i nok en slukroman fra Jørn Lier Horst. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

For ellevte gang skal de observante ungdommene i CLUE-serien finne ut av mystiske hendelser i ny og gåtefull puslespill-krim fra Skutebukta! Nå er det selveste Albert Einstein som får Cecilia, Leo og Une til å vri de kloke hodene sine i nok en slukroman fra Jørn Lier Horst. 

Boka er lettlest med levende beskrivelser hvor små avsløringer og hint gjør at sidene nesten blar seg selv. Cecilia, Leo og Une oppdager at Einstein var gjest på Perlen pensjonat, og at gåten han etterlot seg, var så vanskelig at ingen har klart å løse den noen gang!

Dette er en svært spennende fortelling med mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelighet mellom hver linje. Tør du å slenge deg på lasset?

Forfatterens særpreg i CLUE-bøkene er at han fletter inn filosofi i et spennende krimunivers. For å klare å løse de krevende krimgåtene må ungdommene lære seg å tenke på samme måte som noen av verdens største filosofer har tenkt før dem. 

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Den populære CLUE-serien er oversatt til flere språk. 

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
175
ISBN
9788248919605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Einsteingåten
Format
21 x 15 cm
Nr
8094918
Serie
Clue 11

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Einsteingåten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv