Meny
 

Einsteingåten

Serie: Clue 11

For ellevte gang skal de observante ungdommene i CLUE-serien finne ut av mystiske hendelser i ny og gåtefull puslespill-krim fra Skutebukta! Nå er det selveste Albert Einstein som får Cecilia, Leo og Une til å vri de kloke hodene sine i nok en slukroman fra Jørn Lier Horst. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

For ellevte gang skal de observante ungdommene i CLUE-serien finne ut av mystiske hendelser i ny og gåtefull puslespill-krim fra Skutebukta! Nå er det selveste Albert Einstein som får Cecilia, Leo og Une til å vri de kloke hodene sine i nok en slukroman fra Jørn Lier Horst. 

Boka er lettlest med levende beskrivelser hvor små avsløringer og hint gjør at sidene nesten blar seg selv. Cecilia, Leo og Une oppdager at Einstein var gjest på Perlen pensjonat, og at gåten han etterlot seg, var så vanskelig at ingen har klart å løse den noen gang!

Dette er en svært spennende fortelling med mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelighet mellom hver linje. Tør du å slenge deg på lasset?

Forfatterens særpreg i CLUE-bøkene er at han fletter inn filosofi i et spennende krimunivers. For å klare å løse de krevende krimgåtene må ungdommene lære seg å tenke på samme måte som noen av verdens største filosofer har tenkt før dem. 

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Den populære CLUE-serien er oversatt til flere språk. 

 

Fakta