Min side Kundeservice Bli medlem

Hodeskallegåten

Cecilia og vennene hennes leter fremdeles etter den sagnomsuste Kutter-skatten. Nå har de fått tak i noen gamle fotografier, som er tatt inne i den fraflyttede doktorboligen. Hodeskallegåten er åttende bok i kriminalserien CLUE av Jørn Lier Horst. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hodeskallegåten
Cecilia og vennene hennes leter fremdeles etter den sagnomsuste Kutter-skatten. Nå har de fått tak i noen gamle fotografier, som er tatt inne i den fraflyttede doktorboligen.

Skjult bak en vegg i det skumle huset finner Cecilia, Leo og Une noe oppsiktsvekkende. Knokler stikker ut av gamle klær - de har funnet det som er igjen av Arthur Brumann. Brumann forsvant for mange, mange år siden, etter at letingen etter Kutter-skatten ble en besettelse for ham. Sammen med knoklene finner de også Arthur Brumanns gamle skinnveske - og i den ligger blant annet en bok, noen redskaper og et brev. Det kan synes som om Brumann var på sporet av skatten. Men hvordan havnet han inne i veggen i doktorboligen? Og hvor har det blitt av hodeskallen?

Stor ståhei
Funnet vekker naturligvis stor oppmerksomhet både på tv og i aviser, og gjestene strømmer til pensjonatet. Endelig kan de betale regninger! De fleste gjestene kommer bare av nysgjerrighet, men blant dem finnes også noen som har andre planer. Merkelige ting begynner å skje. For å løse mysteriet med Kutter-skatten må vennene først løse en annen gåte, gåten om den forsvunne hodeskallen.

I denne boka får du svaret på det overhengende mysteriet som har preget de fire siste bøkene i CLUE-serien, nemlig hvor Kutter-skatten befinner seg og hva den inneholder, men først og fremst får du oppklart den mystiske hodeskallegåten.

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Hodeskallegåten er åttende bok i kriminalserien CLUE.

Husk også de andre bøkene i serien: Salamandergåten, Maltesergåten, Undervannsgåten, Gravrøvergåten, LibertygåtenEsmeraldagåten og Rivertongåten.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
166
ISBN
9788248916642
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Hodeskallegåten
Format
21 x 15 cm
Nr
8079242
Serie
Clue 8

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hodeskallegåten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
299,- 329,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv