Meny
 
Hodeskallegåten - 
      Jørn Lier Horst

Hodeskallegåten

Serie: Clue 8

Cecilia og vennene hennes leter fremdeles etter den sagnomsuste Kutter-skatten. Nå har de fått tak i noen gamle fotografier, som er tatt inne i den fraflyttede doktorboligen. Hodeskallegåten er åttende bok i kriminalserien CLUE av Jørn Lier Horst. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hodeskallegåten
Cecilia og vennene hennes leter fremdeles etter den sagnomsuste Kutter-skatten. Nå har de fått tak i noen gamle fotografier, som er tatt inne i den fraflyttede doktorboligen.

Skjult bak en vegg i det skumle huset finner Cecilia, Leo og Une noe oppsiktsvekkende. Knokler stikker ut av gamle klær - de har funnet det som er igjen av Arthur Brumann. Brumann forsvant for mange, mange år siden, etter at letingen etter Kutter-skatten ble en besettelse for ham. Sammen med knoklene finner de også Arthur Brumanns gamle skinnveske - og i den ligger blant annet en bok, noen redskaper og et brev. Det kan synes som om Brumann var på sporet av skatten. Men hvordan havnet han inne i veggen i doktorboligen? Og hvor har det blitt av hodeskallen?

Stor ståhei
Funnet vekker naturligvis stor oppmerksomhet både på tv og i aviser, og gjestene strømmer til pensjonatet. Endelig kan de betale regninger! De fleste gjestene kommer bare av nysgjerrighet, men blant dem finnes også noen som har andre planer. Merkelige ting begynner å skje. For å løse mysteriet med Kutter-skatten må vennene først løse en annen gåte, gåten om den forsvunne hodeskallen.

I denne boka får du svaret på det overhengende mysteriet som har preget de fire siste bøkene i CLUE-serien, nemlig hvor Kutter-skatten befinner seg og hva den inneholder, men først og fremst får du oppklart den mystiske hodeskallegåten.

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Hodeskallegåten er åttende bok i kriminalserien CLUE.

Husk også de andre bøkene i serien: Salamandergåten, Maltesergåten, Undervannsgåten, Gravrøvergåten, LibertygåtenEsmeraldagåten og Rivertongåten.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 166
ISBN: 9788248916642
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger