BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvem gikk med utesko inne?

BARNEHAGEKRIM!
Elin har nettopp vasket gulvet. Det var skinnende rent for litt siden. Men nå går skitne fotspor over gulvet... Hvem leder de til? Er det pappaen til Mario? Mammaene til Ada? Dette er en sak for Leon og Live! De går til verks med grundige etterforskningsmetoder og solid bevisføring, på sitt sjarmerende vis. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

BARNEHAGEKRIM!
Elin har nettopp vasket gulvet. Det var skinnende rent for litt siden. Men nå går skitne fotspor over gulvet... Hvem leder de til? Er det pappaen til Mario? Mammaene til Ada? Dette er en sak for Leon og Live! De går til verks med grundige etterforskningsmetoder og solid bevisføring, på sitt sjarmerende vis.

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en herlig ny serie av Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad. Leon og Live, Kråkeslottet barnehages egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Mæhle og Skyllingstad har skapt et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen. Velkommen til Kråkeslottet barnehage, et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller!

Sagt om boken:
«Dette er gull for gullungene.»
Aftenposten
https://www.aftenposten.no/kultur/i/J1nwr6/Anmeldelse-av-barnebok-Dette-er-gull-for-gullungene«Kriminelt kult! (...) reinspikket barnehagekrim. (...) ikke overse disse! »
Christine Lyngdal, Barnebokbloggen
http://barnebokbloggen.no/kriminelt-kult/

Detaljer

Forlag
Ena
Språk
Bokmål
ISBN
9788241950957
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Hvem gikk med utesko inne?
Serie
Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvem gikk med utesko inne?:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv