Meny
 

Jakten på jungelens dronning

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Bestefar Franz er oppdagelsesreisende, og har dratt til Afrika for å finne Jungelens Dronning. Noe mer vet ikke Tiril eller Oliver, før de får en hemmelig beskjed om at han trenger hjelp. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Morsom aktivitetsbok – perfekt til ferien!

Denne gangen får vi følge Detektivbyrå nr. 2 på en heseblesende og farlig jakt gjennom jungelen, hele tiden med den mystiske Toffen-ligaen i hælene. Og du får være med på jakten ved å finne spor, følge ledetråder, knekke koder og løse oppgaver. Dette er skikkelig spennende!

Observasjon og fortolkning
Det gjelder å ha øynene med seg! Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side får leserne hint, så de kan gå tilbake til forrige side hvis det var noe de ikke fikk med seg. Aktivitetsbøkene om Tiril, Oliver og Åtto øver opp evnen til å lese og fortolke både tekst og bilder, på en måte som ungene synes er ren underholdning. Dette er perfekt sommerferie-underholdning!

Bestselgende serie
Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

Fakta

Bli med i Detektivklubben!