Meny
 
Jakten på trollmannens bok - 
      Jørn Lier Horst
    
      Hans Jørgen Sandnes

Jakten på trollmannens bok

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Det blir spennende i Elvestad når Tiril og Oliver starter jakten på både en gammel tryllebok og et kongelig septer. Her kan du være med og løse gåten selv. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Tiril og Oliver er med bestefar Franz på kafé, og plutselig får Franz øye på en dame han vet hvem er ute på gata. Hun var assistenten til en berømt tryllekunstner for mange år siden. Tryllekunstneren skulle opptre på Det kongelige teater, men forestillingen endte i skandale. En rekke verdifulle gjenstander ble stjålet, blant annet et kongelig septer.

Trollmannens bok forsvant for lenge siden. I den skrev tryllekunstner Fredrik Fernando ned alle triksene sine, for eksempel hvordan man kan sage en dame i to, og sette henne sammen igjen etterpå. Det trylletrikset blir avslørt for alle dere som leser denne boka.

Den gamle trylletriksboka inneholder også andre og svært verdifulle hemmeligheter - og Detektivbyrå nr. 2 er ikke de eneste som er på jakt etter den …

Jakten på trollmannens bok følger tradisjonen fra de tidligere «jakten på»-bøkene, der leserne følger Tiril og Oliver på spennende eventyr, men også kan være med på å løse gåten selv. Detektivbyrå nr. 2-bøkene er den største norske barneboksuksessen på lenge, disse bøkene er barnas absolutte favoritter.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Canoa
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 58
ISBN: 9788252590241
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8147485
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger