Meny
Jul i Valleby - Martin Widmark

Jul i Valleby

julesabotøren

; Helena Willis (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

Et merkelig julemysterium

LasseMajas detektivbyrå trenger hjelp til å løse et julemysterium. Her må koder knekkes og labyrinter og rebuser løses for å oppklare saken!

Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Hvem saboterer julen?

LasseMajas detektivbyrå trenger hjelp til å løse et julemysterium. Her må koder knekkes og labyrinter og rebuser løses for å oppklare saken!

Klassekameratene Lasse og Maja driver sitt eget detektivbyrå i hjembyen Valleby. Dagen før julaften, da alle i Valleby er samlet i kirken for det tradisjonelle juleverkstedet, oppdager de noe helt uhørt. Noen har stjålet jesusbarnet. Hvem i all verden kan finne på noe sånt? Hele jula blir jo sabotert! Lasse og Maja tar saken.

Her er koder som må knekkes, labyrinter og rebuser og mange andre morsomme oppgaver som må løses for å skjønne hvordan den merkelige julesabotasjen henger sammen, og til det trenger de hjelp underveis. Julesabotøren er en stemningfull fortelling med morsomme oppgaver å løse sammen med superdetektivene Lasse og Maja.

De populære bøkene om LasseMajas detektivbyrå er lettleste og spennende. Det er lett å bli glad i både Lasse og Maja og hele Valleby-gjengen.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 59
ISBN: 9788202760670
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Julsabotören
Alder: Barn 6-9
Format: 23 x 20 cm
Nr: 8210829
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger