Min side Kundeservice Bli medlem

Luxor-mysteriet

Luxor-mysteriet er bok nummer to i serien om Kunstdetektivene.
Søsknene Sissel, Thor og David er denne gangen på ferie i Egypt med foreldrene, men der blir de fanget inn i en grisk og grusom jakt på flere tusen år gamle skatter. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Luxor-mysteriet er bok nummer to i serien om Kunstdetektivene.
Søsknene Sissel, Thor og David er denne gangen på ferie i Egypt med foreldrene, men der blir de fanget inn i en grisk og grusom jakt på flere tusen år gamle skatter.
- DAVID! DAVID! er det siste jeg hører mamma hyle. Mennene hopper inn i bilen og brølstarter. Jeg kikker fram en gang til. Ingen folk noe sted lenger.
Bare en gusjebrun, rusten pickup med presenning som forsvinner styggfort oppover veien. Det er liksom noe hvitt går gjennom hele kroppen min. Et redselshyl: Noen har kidnappet familien min! Det er bare jeg som er her nå. Bare jeg i hele verden. Det eneste jeg hører, er noe som tordner. Hjertet mitt.

Medlemsvurdering:
David, Sissel, Thor og foreldrene deres er i Luxor på ferie. Faren deres er nemlig forfatter og skal skrive bøker om å reise sammen med familien på koselige steder. Dagen etter de dro, kom de til Kairo. Men plutselig møter de en snål engelskmann som anbefaler å dra til Luxor på Alis inn. Så drar de dit, men når Sissel dusjer, ser hun noe som er tagget på speilet. Det er et mysterium som må løses. Derfor undersøker David og Sissel det, men de roter det litt til. Plutselig blir begge to kidnappet og blir tatt til gisler. Så blir de kjent med Alis barn som også var tatt til fange. Greier de noen gang å rømme? -Men hvordan? Les boken og finn ut hva som egentlig skjer! Boka er veldig spennende og morsom.

Ane 8 år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242131959
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Kunstdetektivene 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

A
Ane 8 år – 17.10.2006

– David, Sissel, Thor og foreldrene deres er i Luxor på ferie. Faren deres er nemlig forfatter og skal skrive bøker om å reise sammen med familien på koselige steder. Dagen etter de dro, kom de til Kairo. Men plutselig møter de en snål engelskmann som anbefaler å dra til Luxor på Alis inn. Så drar de dit, men når Sissel dusjer, ser hun noe som er tagget på speilet. Det er et mysterium som må løses. Derfor undersøker David og Sissel det, men de roter det litt til. Plutselig blir begge to kidnappet og blir tatt til gisler. Så blir de kjent med Alis barn som også var tatt til fange. Greier de noen gang å rømme? -Men hvordan? Les boken og finn ut hva som egentlig skjer! Boka er veldig spennende og morsom.

T
Tore – 28.07.2006

– Er du interessert i mystikk? Skattejakt, krim og spenning? Da passer nok denne boka for deg. I denne boka møter vi David som er på ferie i Egypt sammen med familien sin. Søsknene Sissel og Thor er også med. I starten er alt bare fryd og gammen, men snart blir David og resten av familien innviklet i et spennende og ikke lite skummelt mysterium. Årsaken til dette mysteriet er Egypts skatter fra oldtiden; skatter som er verdt veldig mye, men som er ulovlig å omsette. De må ikke komme i gale hender. Er familien i trøbbel? Hvordan skal det gå med David? Og hva vil skje med skattene? Det kan du lese om i denne spennende boka som passer for alle som er eldre enn 10 år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Luxor-mysteriet:

Se flere

Logg inn

Handlekurv