Mysteriet med Yusuf

Astrid er den eneste som ikke er invitert på Maries hjemme alene-fest. Yusuf, kjæresten hennes, er invitert. Astrid får en dårlig følelse. Hanne Kristin Rohde skriver overbevisende om de mørke sidene ved ungdomstilværelsen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ny spenningsroman fra Hanne Kristin Rohde!

Astrid er den eneste som ikke er invitert på Maries hjemme alene-fest. Yusuf, kjæresten hennes, er invitert. Astrid får en dårlig følelse. Hanne Kristin Rohde skriver overbevisende om de mørke sidene ved ungdomstilværelsen.

Marie skal ha hjemme alene-fest, og alle er invitert bortsett fra Astrid. Det må være en misforståelse. Astrid er fortvilet, og det topper seg da hun blikker Marie på vei ut av klasserommet. Det skulle hun ikke ha gjort.

På vei hjem fra skolen får hun juling av Maries venninner. Samtidig skjer det enda alvorligere ting: Yusufs familie mottar drapstrusler og ber Simon, far til Astrid, om hjelp. Selv blir hun sittende hjemme mens klassefesten begynner. Hun mottar et bilde på mobilen der Yusuf og Marie kysser. Hele verden går i knas. Neste dag får hun vite at Yusuf ligger i koma på sykehuset etter å ha fått i seg et livsfarlig partydop.

Hvorfor hadde han kysset Marie på festen? Og hvorfor har han, som verken drikker eller bruker dop, havnet i koma? Og hvem er det som truer Yusufs familie på livet? Denne gangen må Astrid løse mysteriet på egen hånd.

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
171
ISBN
9788248924555
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Mysteriet med Yusuf
Format
21 x 15 cm
Nr
8156549
Serie
Blålys 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mysteriet med Yusuf:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv