Meny
 

Nissemysteriet

; Klaus Hagerup ; Ella K. Okstad (Illustratør)

Serie: Mesterdetektiv Tim & co 5

Drama, spenning og masse humor - hva mer kan man ønske seg? Korte og oversiktelige kapitler sammen med mange flotte illustrasjoner holder lesemotivasjonen på topp. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

I følge Jenny har hun en genial lillebror. “Det kan du se på nesa hans. Det er mange som sier at nesa til Tim er bedre enn nesa til en sporhund. Sammen har vi startet detektivbyrået Mesterdetektiv Tim & Co. Det er broren min som er Mesterdetektiven. Men det er jeg som er & Co. Det er jeg som skriver ned historiene om mysteriene vi løser. Sånn som nissemysteriet. Historien om en slubbert, et tyveri og verdens beste julegave.”

Familien Bark gleder seg til å feire jul på hytta for første gang, men som vanlig går ingenting helt som planlagt. Mesterdetektiv Tim & Co får et nytt mysterium å bryne seg på, og det blir opp til dem å redde julestemningen.

Bøkene om Tim & Co er et spennende samarbeid mellom far og datter Hagerup. Nissemysteriet er den femte boken om mesterdetektiv Tim & Co, og den er som de tidligere full av drama, spenning og humor. Ella K. Okstad er mester for illustrasjonene.

Fakta