Min side Kundeservice Bli medlem

Operasjon Ninja

Den nyeste saken til Detektivbyrå nr. 2 kommer nærmest dalende ned fra himmelen - eller i alle fall ut fra et vindu i tredje etasje.

En tyv har sneket seg inn i en kontorbygning og stjålet en sjelden japansk bokstøtte fra et rom med åpent vindu. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den nyeste saken til Detektivbyrå nr. 2 kommer nærmest dalende ned fra himmelen - eller i alle fall ut fra et vindu i tredje etasje.

En tyv har sneket seg inn i en kontorbygning og stjålet en sjelden japansk bokstøtte fra et rom med åpent vindu. Ingen vet hvem han er, hvor han kom fra eller hvor han ble av. Det er liten tvil om at dette er et oppdrag for Detektivbyrå nr. 2, for mystiske saker er som kjent Tiril, Oliver og Åttos spesialitet.

Operasjon Ninja handler om en snikende drage, et fantombilde, elektrisk spenning - og selvsagt: ninjaer.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Medlemsvurdering:
6-åringen sluker bøkene om Detektivbyrå nr. 2, og løser med iver oppgavene på siste side. En bok som i tillegg handler om "operasjon Ninja" var fulltreffer.

Marianne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
101
ISBN
9788234705519
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 15 cm
Nr
8199612
Serie
Detektivbyrå nr. 2 21

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Marianne – 02.08.2022

– 6-åringen sluker bøkene om Detektivbyrå nr. 2, og løser med iver oppgavene på siste side. En bok som i tillegg handler om "operasjon Ninja" var fulltreffer.

E
Elin Zinke – 11.03.2022

– Boken var en gave. Fikk tilbake melding på at ved kommene likte boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Ninja:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv