Meny
 

Operasjon Plastpose

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 8

Jørn Lier Horsts detektivserie for barn har blitt utrolig populær. I Operasjon Plastpose skjer det mystiske ting på torget i byen. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Operasjon Plastpose
Mystiske ting skjer på torget. En dag Tiril og Oliver er på luftetur med Åtto, får de øye på en svært mistenkelig person, bærende på en plastpose. De bestemmer seg for å følge etter ...

Den mistenkelige personen setter seg på en benk på torget, og nesten umerkelig bytter han pose med en dame som allerede satt der. «Tror du han tok feil pose?» undrer Oliver - men det tror ikke Tiril. Hvorfor bytter de poser i all hemmelighet? Hva er det de skjuler i dem?  Oliver og Tiril bestemmer seg for å følge etter. Detektivbyrå nr. 2 har fått en ny sak!

Mange teorier
Kanskje mannen er spion, og at posen er full av penger? Riktignok ser det ut som om det er en melkekartong i posen, men de vet jo ikke hva som er oppi melkekartongen. Som ordentlige detektiver bestemmer Oliver og Tiril seg for å sjekke hva den mistenkelige personen har kastet i søpla - kanskje de finner noen spor?

Jørn Lier Horsts detektivserie for barn har blitt utrolig populær. Han tar sine unge lesere på alvor og legger ut en rekke spor til de mest observante. Les nøye, så løser du kanskje gåten selv!

Fakta