Meny

Operasjon Sirkus

Serie: Detektivbyrå nr. 2 9

Jørn Lier Horst har tatt ferske lesere med storm med sin detektivserie. Klarer du å løse mysteriet før Tiril, Oliver og hunden Åtto? Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Noen har brutt seg inn hos bestefar Franz mens Sirkus Mantovani opptrer. Finnes det en sammenheng? Tiril og Oliver har fått et nytt, spennende oppdrag.

Sirkus Mantovani dukker opp i Elvestad. For å lokke tilskuere til kveldens store forestilling på Elvestadsletta er det sirkusparade gjennom gatene, og hele byen har samlet seg for å se på sjonglører, klovner, akrobater, Utbryterkongen og verdens sterkeste mann. Det ser veldig spennende ut! Bestefar Franz er fryktelig glad i sirkus, han gleder seg nesten mer enn Tiril og Oliver. Men samtidig som linedanseren Fryktløse Fiona underholder folkemengden, er det noen som bryter seg inn hos bestefar Franz. Tyven har stjålet en verdifull og uerstattelig figur. Og det viser seg at det ikke er første gang det skjer mystiske ting når sirkuset er i byen.

Megasuksess for ferske lesere
Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto – som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner, som gjør det enkelt for nye lesere å følge med. Hver bok avsluttes med et etterord som inviterer leseren til å teste egne detektivferdigheter!

Fakta