Meny

Operasjon Sjørøver

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 11

Jørn Lier Horsts detektivserie for unge lesere treffer målgruppa midt i blinken. Denne gangen finner Tiril og Oliver en gammel tinntallerken, nedgravd på stranda. Hvem kan den ha tilhørt? Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Skattejakten

Jørn Lier Horsts detektivserie for unge lesere treffer målgruppa midt i blinken. Denne gangen finner Tiril og Oliver en gammel tinntallerken, nedgravd på stranda. Hvem kan den ha tilhørt?

Tiril og Oliver får i oppdrag å finne igjen en hårspenne på stranda. Denne litt overveldende oppgaven tar nesten motet fra dem – men så kommer de på at de kan bruke metalldetektor! Det er spennende å se hva som skjuler i sanda hver gang det piper. Etter å ha funnet et utall bruskorker og småmynt, piper detektoren veldig høyt. Dypt nede i sanda finner de en underlig, gammel tinntallerken. Inskripsjoner tyder på at tallerkenen har tilhørt den beryktede sjørøveren Timian Blest.

Bare noen dager senere blir tallerkenen stjålet, og Tiril og Oliver forstår at de er på sporet av noe stort. Kan tyven vite hvor Timian Blests skatt befinner seg? Og hva har tallerkenen med dette å gjøre? Dette er en ny sak for Detektivbyrå nr. 2!

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av landets bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto – som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

Fakta