Meny
 
Operasjon Skipsvrak
Operasjon Skipsvrak

Operasjon Skipsvrak

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 13

Tiril og Oliver finner noe spennende på stranda, kanskje en skatt? Men når de skal snorkle etter mer, finner de noe helt annet … Les mer
Vår pris
99,-
Spar
130,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 99,-
Spar: 130,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Superpopulær spenningsserie!

Tiril og Oliver finner noe spennende på stranda, kanskje en skatt? Men når de skal snorkle etter mer, finner de noe helt annet …

Dette er en ny sak for Detektivbyrå nr. 2, og denne gangen er mysteriet under vann! 

Et kraftig uvær har skylt vrakrester og skrot opp på stranden i Elvestad. Tiril og Oliver finner mye rart, blant annet påfallende mange gummistøvler? Det synes de er litt merkelig. Men de finner også vrakgods som kan stamme fra et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad. De finner ut mer om skipet, og bestemmer seg for å prøve å finne flere gjenstander. 

Hva skjuler seg under vannflaten? 
Tiril og Oliver snorkler for å se om de kan finne mer fra det sunkne skipet. I stedet finner de flere gummistøvler, et helt undervannsfjell av dem. Det ser ut som om noen har dumpet et helt parti støvler i sjøen? Det er forsøpling, og ikke lov. Tiril og Oliver tar saken.

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

 

Fakta

Utdrag