Min side Kundeservice Bli medlem

Operasjon Svartskog

Hvorfor begynner plutselig bladene å falle av trærne i Svartskog midt på sommeren? Trærne er døde og blir stående med nakne, sprikende greiner. Og hvorfor synger ikke fuglene her, slik de gjør i andre skoger? Og hvor har det egentlig blitt av all kjeksen? Denne gang må detektivbyrå nr. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hvorfor begynner plutselig bladene å falle av trærne i Svartskog midt på sommeren? Trærne er døde og blir stående med nakne, sprikende greiner. Og hvorfor synger ikke fuglene her, slik de gjør i andre skoger? Og hvor har det egentlig blitt av all kjeksen? Denne gang må detektivbyrå nr. 2 løse ikke bare ett, men tre mysterier.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Medlemsvurdering:
Spennende bok for nye lesere. Tirill og Oliver løser alltid oppdragene de får.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242180971
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Detektivbyrå nr. 2 15

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Marit – 20.01.2021

– Spennende bok for nye lesere. Tirill og Oliver løser alltid oppdragene de får.

M
Marianne – 23.06.2020

– Spennende og engasjerende.

S
Serina – 28.05.2019

– Operasjon svartskog

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 07.03.2019

– Denne gangen handler det om miljøkriminalitet i Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' bestselgende detektivserie for 6-10-åringene. Denne boka er like spennene og like god som de foregående titlene, og kommer til å glede sine unge lesere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Svartskog:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv