Meny
 

Oppdrag: marsvingåten : Kine Cox og dete

; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Kine Cox og detektivjentene 1

Kine Cox er ung og uredd - og vil bli verdens mest berømte detektiv. For ingen problemer er for små og ingen mysterier for skumle for Kine. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Kine Cox er en ny detektivhelt det er lett å bli hekta på. Hun og de andre detektivjentene elsker å løse skikkelig vanskelige mysterier.


Et lysende marsvin
Kine Cox er smart, uredd, observant, analytisk og sjarmerende. Hun er 110 % detektiv og sammen med vennene Poppy Holmes og Violet Maple i detektivklubben, elsker hun å løse mysterier. Ifølge henne selv kan det være ganske hektisk å være ung supersnushøne – og da er det lett å overse viktige spor som kan være med på å løse et mysterium. Derfor noterer Kine all viktig informasjon i den superhemmelige detektivdagboka.

I Oppdrag: Marsvingåten dukker det plutselig opp selvlysende marsvin rundt omkring i byen. Hvorfor lyser de i mørket, og hvor kommer de fra? Kine vet at dette er en sak detektivjentene må komme til bunns i, men lett blir det ikke.


Lettlest og spennende
Kine Cox-bøkene leker med detektivsjangeren og passer fint inn i den engelske tradisjonen med den analytiske detektiven. Hun er i slekt med både Sherlock Holmes, Miss Marple og Paul Cox. Dette er gjennomillustrerte og lettleste bøker.

Fakta