Meny
Oppdrag: Muffinsgåten - Kate Pankhurst

Oppdrag: Muffinsgåten

; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Kine Cox og detektivjentene 2

Hun er smart, uredd og sjarmerende. Hun er 100 % detektiv. Hennes navn er Kine Cox!

Kine Cox, 9 år og litt til, elsker å løse mysterier sammen med vennene Sara Holmes og Agnete Christie. Sammen utgjør trioen Detektivjentene. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Kakesabotasje
Detektivjente Agnete Christie skal være med i Hele landet baker. Dessverre er det litt for spennende, for det er noen som saboterer for deltakerne. Kine og Sara må avsløre sabotøren!

Agnete blir lett litt stressa, så Kine og Sara blir med henne på konkurransen for å hjelpe henne med å beholde roen. Det viser seg å være en god avgjørelse – for nesten før konkurransen kommer i gang blir kokeboka som Agnete har arvet av mormoren borte på mystisk vis. Kan noen av de andre ha stjålet den?

Sabotasje
I neste konkurranse skjer det merkelige ting. Agnetes muffins er ikke helt gjennomstekt, enda hun er helt sikker på at hun stilte inn komfyren på riktig temperatur. Alberts muffins er helt svidd, og i Maries muffins blir det, skrekk og gru, funnet ET HÅR! Det er ikke sannsynlig at erfarne bakere skulle kommet til å gjøre slike feil – og da gjenstår bare én forklaring: Noen saboterer de andre bakerne, for selv å vinne konkurransen.

En sak for detektivjentene
Kine skjønner at dette er en sak bare Detektivjentene kan komme til bunns i. Men etterforskning er risikable greier – plutselig dreier mistanken seg mot Kine selv. Nå må detektivjentene virkelig finne den ekte synderen, for å renvaske seg.

Kine Cox og Detektivjentene er gjennomillustrerte og humoristiske detektivdagbøker som tar opp arven etter den britiske detektivtradisjonen. Lettleste bøker for 7-9 år.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 174
ISBN: 9788252584851
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: A cupcake conundrum
Alder: Barn 6-9
Format: 20 x 13 cm
Nr: 8061777
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger