Meny
 
Pyramidemysteriet
Pyramidemysteriet
Pyramidemysteriet - 
      Hanne Kristin Rohde

Pyramidemysteriet

Serie: Blålys 1

Hanne Kristin Rohde er en av de mest populære krimforfatterne i Norge. Nå har hun skrevet en glitrende spenningsroman for ungdom, med realistisk tematikk. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Spenning i stallen!

Hanne Kristin Rohde er en av de mest populære krimforfatterne i Norge. Nå har hun skrevet en glitrende spenningsroman for ungdom, med realistisk tematikk.

Astrid våkner av et blått blink i rommet. Det er midt på natten. Hun kjenner på seg noe er fryktelig galt med hesten Rocky, og tvinger pappaen til å kjøre henne til stallen i Maridalen. Der blir de møtt av et sørgelig syn. Rocky er tydelig syk, og blir fraktet til veterinær i all hast. Astrid blir engstelig og lurer på hva som feiler ham. 

Astrid
Astrid er 13 år og går i 8. klasse. Hun bor alene sammen med pappaen sin, som jobber som advokat, mens mammaen er lege. Hun er ofte på oppdrag i utlandet, så hun er mye borte. På skolen har Astrid nettopp blitt kjent med Yusuf, en ny gutt i klassen, som hun liker veldig godt. 

Forgiftet
Heldigvis klarer veterinæren å redde Rocky. Men de blir ganske sjokkert når de hører hva som feilte ham: Rocky hadde fått i seg narkotika, og var cannabis-forgiftet. Hvordan kan han ha fått i seg giften? Og har noen skadet ham med vilje? I så fall - hvorfor? Astrid og Yusuf drar tilbake til stallen for å prøve å finne ut hva som har skjedd. De samler bevis, og snart er de på sporet av langt farligere kriminalitet enn de først hadde trodd. De to vennene tar store sjanser - alt for å oppklare mysteriet.

‘Pyramidemysteriet’ er den første boken i Hanne Kristin Rohdes nye spenningsserie Blålys. Vi gleder oss allerede til neste bok!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 150
ISBN: 9788248923350
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8144125
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger