Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Safranmysteriet

Noen har stjålet alle posene med safran på Supermat. Julen er i fare. Lasse og Maja finkjemmer alle gater og torg i Valleby, og grøsser når de tenker på at den skumle bankraneren Robbert Vik kanskje lurer i skyggene. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Noen har stjålet alle posene med safran på Supermat. Julen er i fare. Lasse og Maja finkjemmer alle gater og torg i Valleby, og grøsser når de tenker på at den skumle bankraneren Robbert Vik kanskje lurer i skyggene.

Medlemsvurdering:
Min lille syvåring har lest mange av disse LasseMaja-bøkene, og hun har slukt dem med stor appetitt, og alle har hun gitt terningkast seks. Denne boken leste vi sammen. Jeg ante nok tidlig hvem som var skurken, men hun skjønte det ikke før nesten alle kort var lagt på bordet. Lasse og Maja skal kjøpe safran på Supermat, men så viser det seg at all safranen har blitt stjålet. Safranen hadde en verdi på 15000 kr, og butikksjefen er fortvilet. Bakeren er også fortvilet, hvordan kan han bake lussekatter uten safran? Det ser ut som om julen blir spolert i Valleby. Dette er en sak for Lasse og Maja! Historien er fint lagt opp, med passelig "informasjon" og god spenningskurve. Jeg syns dette er en god detektivhistorie for barn. Spenningen driver leseren fremover, så disse bøkene passer utmerket for barn som trenger lesetrening.

mamma til lesehest

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
86
ISBN
9788202276737
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Saffrans-mysteriet
Format
22 x 15 cm
Serie
LasseMajas detektivbyrå

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

m
mamma til lesehest – 05.02.2010

– Min lille syvåring har lest mange av disse LasseMaja-bøkene, og hun har slukt dem med stor appetitt, og alle har hun gitt terningkast seks. Denne boken leste vi sammen. Jeg ante nok tidlig hvem som var skurken, men hun skjønte det ikke før nesten alle kort var lagt på bordet. Lasse og Maja skal kjøpe safran på Supermat, men så viser det seg at all safranen har blitt stjålet. Safranen hadde en verdi på 15000 kr, og butikksjefen er fortvilet. Bakeren er også fortvilet, hvordan kan han bake lussekatter uten safran? Det ser ut som om julen blir spolert i Valleby. Dette er en sak for Lasse og Maja! Historien er fint lagt opp, med passelig "informasjon" og god spenningskurve. Jeg syns dette er en god detektivhistorie for barn. Spenningen driver leseren fremover, så disse bøkene passer utmerket for barn som trenger lesetrening.

O
Oda 11 – 07.08.2008

– Enda en bok med Lasse og Maja. Lasse og Maja driver et eget detektivbyrå, og løser mange spennende saker sammen. De kaller seg for Lassemajas detektivbyrå. Når noen stjeler all safranen i den lille butikken Supermat, får Lasse og Maja en ny sak å løse. Samtidig som den farlige bankraneren Robbert Vik er løs. Dette blir ikke lett... Denne boka var grei nok, men jeg synes at de andre Lasse og Maja bøkene er enda bedre. Det var litt opplagt hvem som var skurken og jeg fant det ut før jeg var hallveis i boka... Alikevel kan boka være bra for litt mindre barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Safranmysteriet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv