Meny
 
Salamandergåten - Jørn Lier Horst
Salamandergåten - Jørn Lier Horst

Salamandergåten

; Jonas A. Larsen (Illustratør)

Serie: Clue 1

Jørn Lier Horsts CLUE-serie har bidratt til leselyst og leseglede for hundretusener av unge lesere. Nå blir alle bøkene utgitt på nytt som tegneserier! Dette er bok nr. 1, Salamandergåten. Gå ikke glipp av starten!

Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

CLUE-bøkene – nå som tegneserie!

Jørn Lier Horsts CLUE-serien har bidratt til leselyst og leseglede for hundretusener av unge lesere. Nå blir alle bøkene utgitt på nytt som tegneserier! Gå ikke glipp av starten!

Cecilia Gaathe bor på Perlen pensjonat, som faren hennes driver. Pensjonatet ligger idyllisk til i Skutebukta. Men samme hvor idyllisk alt kan synes på overflaten kan skumle ting skje. En dag finner Cecilia en død mann på stranda. Han er kanskje skylt inn av bølgene, men hva har egentlig skjedd med ham? Hvordan havnet han i vannet? 

Sammen med vennene Leo, Une og hunden Egon, oppdager Cecilia at det bor noen mystiske typer på det ærverdige pensjonatet. Har disse typene noen sammenheng med den døde mannen som blir funnet på stranden?

Våre venner tar utfordringen på egen hånd, og nøster opp en innviklet forbrytelse som involverer både gåtefulle personer, skipsforlis, mange penger og ikke minst en skummel salamander.

CLUE er engelsk og betyr ledetråd eller spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon..

Den populære CLUE-serien er trykket i over 450 000 bøker. Endelig foreligger en tegneserieversjon av denne serien, og vi begynner med bok nummer 1, Salamandergåten.

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Tønsbergs Blad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 121
ISBN: 9788248927464
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 24 x 16 cm
Nr: 8181748
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger