Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Sjøormgåten

Et kraftig uvær har skyldt drivgods opp på stranden i Skutebukta. Blant tang og tare, rekved og drivgods finner Cecilia, Leo og Une også et kadaver fra en stor slange. Funnet vekker oppsikt. Pressen omtaler det som en sjøorm. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Et kraftig uvær har skyldt drivgods opp på stranden i Skutebukta. Blant tang og tare, rekved og drivgods finner Cecilia, Leo og Une også et kadaver fra en stor slange. Funnet vekker oppsikt. Pressen omtaler det som en sjøorm.

Samtidig blir en av gjestene på pensjonatet alvorlig syk. Legene mener hun er forgiftet. Idet ambulansepersonalet legger henne på en båre, hvisker hun ordet Phoneutria. Cecilia, Leo og Une finner ut at det er det latinske navnet på en av verdens mest giftige edderkopper, men vet lite om at det livsfarlige krypdyret vandrer rundt på Perlen pensjonat.

Det filosofiske spørsmålet som utgjør bakteppet i «Sjøormgåten» er Thales fra Milet, som 600 år f. Kr. konstaterte at «alle ting er laget av vann».

Medlemsvurdering:
Vi er nå over Detektivbyrå nr 2 og over på den neste serien for de litt større barna. Sjøormgåten er vårt første møte med Clue-serien. En spennende bok som holdt intensiteten oppe for alle kapitler. Gutten på 8 koste seg og ville helst lest ut hele boka på en kveld. Gleder oss til oppfølgeren - en stein-gåten.

Cathrine K. Zandjani

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248919117
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Clue 10

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

C
Cathrine K. Zandjani – 31.10.2016

– Vi er nå over Detektivbyrå nr 2 og over på den neste serien for de litt større barna. Sjøormgåten er vårt første møte med Clue-serien. En spennende bok som holdt intensiteten oppe for alle kapitler. Gutten på 8 koste seg og ville helst lest ut hele boka på en kveld. Gleder oss til oppfølgeren - en stein-gåten.

H
Hilde Vevatne – 31.10.2016

– Disse bøkene er veldig spenende og jeg har ventet spent på hver enkelt. Jeg vil anbefale alle å lese disse. Bøkene synes jeg passer nesten alle aldre.

I
Ingunn Rimereit – 27.10.2016

– Vi har lest alle Clue bøkene til Jørn Holst. Noen lydbøker har vi også kjøpt til bilturer og disse har vært spennende for både voksne og barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjøormgåten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv