Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Sjøormgåten

Et kraftig uvær har skylt drivgods opp på stranden i Skutebukta. Blant tang og tare, rekved og skrot finner Cecilia, Leo og Une også et kadaver fra en stor slange. Funnet vekker oppsikt. Pressen omtaler det som en sjøorm. Les mer

179,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Et kraftig uvær har skylt drivgods opp på stranden i Skutebukta. Blant tang og tare, rekved og skrot finner Cecilia, Leo og Une også et kadaver fra en stor slange. Funnet vekker oppsikt. Pressen omtaler det som en sjøorm.
Samtidig blir en av gjestene på pensjonatet alvorlig syk. Legene mener hun er forgiftet. Idet ambulansepersonalet legger henne på en båre, hvisker hun noen merkelige ord. Cecilia, Leo og Une skjønner ingenting, men etter hvert går det opp for dem hva damen virkelig sa.
Cecilia, Leo og Une kommer på sporet av en skummel og svært alvorlig kriminalsak, og på veien til å løse mysteriet, settes nervene i helspenn og hårene reiser seg.

Medlemsvurdering:
Vi er nå over Detektivbyrå nr 2 og over på den neste serien for de litt større barna. Sjøormgåten er vårt første møte med Clue-serien. En spennende bok som holdt intensiteten oppe for alle kapitler. Gutten på 8 koste seg og ville helst lest ut hele boka på en kveld. Gleder oss til oppfølgeren - en stein-gåten.

Cathrine K. Zandjani

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
158
ISBN
9788248919872
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
20 x 14 cm
Serie
Kagge pocket
Clue 10

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

C
Cathrine K. Zandjani – 31.10.2016

– Vi er nå over Detektivbyrå nr 2 og over på den neste serien for de litt større barna. Sjøormgåten er vårt første møte med Clue-serien. En spennende bok som holdt intensiteten oppe for alle kapitler. Gutten på 8 koste seg og ville helst lest ut hele boka på en kveld. Gleder oss til oppfølgeren - en stein-gåten.

H
Hilde Vevatne – 31.10.2016

– Disse bøkene er veldig spenende og jeg har ventet spent på hver enkelt. Jeg vil anbefale alle å lese disse. Bøkene synes jeg passer nesten alle aldre.

I
Ingunn Rimereit – 27.10.2016

– Vi har lest alle Clue bøkene til Jørn Holst. Noen lydbøker har vi også kjøpt til bilturer og disse har vært spennende for både voksne og barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjøormgåten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
288,- 329,-
 

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
169,- 299,-
 

Isak

Isak Dreyer
Innbundet 
308,- 339,-
 

Anne Frank

María Isabel Sánchez Vegara
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv