Min side Kundeservice Bli medlem

Stjerneskudd

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, kjæresten Karoline og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. 

Les mer

199,-

299,- Spar: 100,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Mot, mysterier og et stjerneskudd

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, hans kjæreste, Karoline, og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. 

I en hul trestamme finner Hannah og Einar en sekk med ulovlige smuglervarer. Ting tar brått en dramatisk vending da det blir snakk om en kidnapping. Skal de holde seg unna, slik smuglerne ber dem om, eller fortsette undersøkelsene? 

Samtidig jobber Hannah hardt mot det store målet, kretsmesterskapet i sykling. Klarer hun å holde fokus nå som det er så mye som skjer rundt henne? 

Og hva vil skje når de skrur av maskinene som holder moren hennes i live? 

Om serien
Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og unge. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen.  Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment. 

Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
199
ISBN
9788248931447
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Stjerneskudd
Format
21 x 15 cm
Nr
8217734
Serie
Mot & mysterier 6

Om forfatteren

Dag Otto Lauritzen er en tidligere norsk syklist med blant annet en tredjeplass i OL og han var den første nordmannen som vant en etappe i det prestisjefylte Tour de France.

Siden det har vi sett ham som ekspertkommentator på TV 2, som vinner i Mesternes mester, og som programleder i realityserien Kompani Lauritzen. 

Men det stopper ikke der. Sammen med krimforfatter Frode Eie Larsen skriver han Mot og mysterier-serien, en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8–13 år.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stjerneskudd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jordskjelv
3 for 2

Jordskjelv

Dag Otto Lauritzen
Innbundet 
149,- 299,-
 
Hetebølge
3 for 2

Hetebølge

Dag Otto Lauritzen
Innbundet 
149,- 279,-
 
Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv