Meny

Tåkedis

; Dag Otto Lauritzen

Serie: Mot & mysterier 1

Hannah finner en jakke som er skylt på land i fjæra, og hun får umiddelbart en følelse av at noe er galt. Snart er Hannah og vennen Einar viklet inn et farlig nett av korrupsjon, grådighet og kidnapping. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Spennende miljø-krim for ungdom! 

Hannah finner en jakke som er skylt på land i fjæra, og hun får umiddelbart en følelse av at noe er galt. Snart er Hannah og vennen Einar viklet inn et farlig nett av korrupsjon, grådighet og kidnapping.

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

Jakka i vannkanten
På en treningstur med faren finner Hannah en jakke i vannkanten. Den gir henne en veldig dårlig følelse, uten at hun helt kan forklare hvorfor. Men verken bestekompisen hennes Einar eller faren lar seg overbevise. Det er jo mange grunner til at en jakke kan havne i sjøen – den kan ha blåst av en båt, for eksempel. 

Den store utbyggingen
Folk i bygda er ellers mest opptatt av om den gigantiske utbyggingen skal bli vedtatt i kommunestyret. Noen ønsker utviklingen velkommen, andre er dypt skeptiske til om utbyggingen kommer til å være bra for bygda. Og når den mest iherdige motstanderen av utbyggingen forsvinner sporløst, blir det klart at de står overfor et mysterium. Og Hannah legger merke til at på et bilde i avisa har han på seg en jakke som er maken til den hun fant i fjæra …

Høyspenning
Amerikanske investorer, luksusyachter, falske penger og forsvunne politikere er ikke hverdagskost i skjærgårdsbyen - men Hannah og Einar følger sporene og nekter å gi opp.

Mot, nysgjerrighet, vilje og vennskap!

 

Fakta