Meny
 
Tidevann - Dag Otto Lauritzen

Tidevann

; Frode Eie Larsen

Serie: Mot & mysterier 3

«Knallgod krimserie for barn... en regelrett pageturner der hvert kapittel slutter med en cliffhanger så en ikke kan vente med å få lest videre.»

Terningkast 5
Bok nummer 3 i serien Mot og mysterier
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bok nummer 3 i serien Mot og mysterier
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. Denne gangen finner Hannah og Turbo en flaskepost i fjæra, som viser seg å være fra en tysk soldat, datert 8. mai 1945. Tyskerne har gjemt unna det de tok fra Lillehavn under krigen, men to skumle skattejegere fra Oslo kommer til den lille kystbyen, og de vil også ha skatten. Hvem finner gullet og det ukjente Munch-maleriet først?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8 til 13 år. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment, hvor svaret kommer i siste bok. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 181
ISBN: 9788248927679
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12 Ungdom
Format: 20 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger