Meny
 
Triangelgåten - Clue 12
Triangelgåten - Jørn Lier Horst

Triangelgåten

Serie: Clue 12

Hva er grunnen til at det har forlist så mange båter i farvannet utenfor Skutebukta? Cecilia, Leo og Une får et nytt mysterium å bryne seg på! Dette er finalen i Jørn Lier Horsts bestselgerserie for ungdom. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

12. og siste CLUE-bok! Gå ikke glipp av finalen!

Hva er grunnen til at det har forlist så mange båter i farvannet utenfor Skutebukta? Cecilia, Leo og Une får et nytt mysterium å bryne seg på! Dette er finalen i Jørn Lier Horsts bestselgerserie for ungdom.

Et sjøfly går inn for landing i Skutebukta, og Cecilia, Leo og Une følger med. Om bord er to forskere som tar inn på Perlen pensjonat. Det viser seg at de jobber med å kartlegge sjøbunnen utenfor Skutebukta. De forsker på de mistenkelige skipsforlisene og flystyrtene som har skjedd gjennom de siste hundre årene i det som kalles Djevelens triangel, et trekantet felt på havet like utenfor Skutebukta – nesten som Bermuda-triangelet! Hva skyldes alle forlisene? Forskerne har en teori.

Bilder av ingenting
Omtrent samtidig finner Cecilia, Leo og Une noen mystiske bilder i en konvolutt. Det rare med bildene er at de tilsynelatende ikke er av noe spesielt – de viser litt ufokuserte og nærmest tilfeldige utsnitt av områder like innenfor Skutevika. Snart dukker det også opp noen mistenkelige personer ... 

Trekanter
Det handler om trekanter og mønstre også utenom Djevelens triangel. Samtidig som ‘Triangelgåten’ utspiller seg, får vi i denne tolvte boka også svaret på det overhengende spørsmålet gjennom de siste bøkene i serien, nemlig om de finner den verdifulle Bolette-ringen som de har lett etter siden bok ni. Det filosofiske bakteppet denne gangen er Pythagoras, som er kjent for sin læresetning om rettvinklede trekanter, og hans utsagn om at alt er i tallene.

Den mørke materie nådde et stort publikum, og vant blant annet Astrid Lindgren-prisen. 

Har du alle CLUE-bøkene vil du nå kunne lese kodeordet som står bakpå bokryggene!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 154
ISBN: 9788248921288
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8118639
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger