Meny
 
Ulvehundgåten - Jørn Lier Horst

Ulvehundgåten

Serie: Clue 9

Cecilia og vennene hennes prøver å finne spor som viser hvor det kan ha blitt av den verdifulle Boletta-ringen. Men så dukker den mystiske ulvehunden opp. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Ulvehundgåten (CLUE)

Cecilia og vennene hennes prøver å finne spor som viser hvor det kan ha blitt av den verdifulle Boletta-ringen. Men så dukker den mystiske ulvehunden opp …

Det er så kaldt at isen har lagt seg i Skutebukta. Cecilie, Leo og Une er ute og går på skøyter på sjøisen. Så hører de et ul, og ser en stor, mørk hund inne mellom trærne på Fjelltangen. Hvem kan det være som eier hunden? De ser at den legger noe fra seg på bakken, før den forsvinner. Plutselig virker det ikke like morsomt å gå på skøyter lengre – de bestemmer seg for å se hva det var hunden la fra seg, og kanskje finne ut hvem som eier den.

Myten om spøkelseshunden
Gamle Tim kan fortelle at historien om ulvehunden er en spøkelseshistorie som har blitt fortalt i generasjoner i Skutebukta. For lenge siden ble frakteskipet Lady Anetta ble observert med flagg som signaliserte at besetningen var i nød og trengte hjelp. De som kom om bord for å hjelpe fant at alle om bord var døde – bare ulvehunden var i live. Det heter seg at når den viser seg, så er det et varsel om død.

Dramatikk på Perlen pensjonat
Neste dag blir en av gjestene på Perlen pensjonat funnet død. CLUE-gjengen tror ikke på spøkelser, i alle fall ikke at en spøkelseshund har etterlatt seg spor i snøen. De følger sporene, og vikles dermed inn i en av de mest farefulle gåtene de har havnet borti så langt.
Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 148
ISBN: 9788248917793
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8083398
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger