Eclipse

«The sexiest vampire tale for years arrived in Stephenie Meyer's TWILIGHT, about teenage Bella's chaste romance with a beautiful vampire boy. Their intensely erotic feelings are endangered by more predatory types. Guaranteed to suck in sulky 13+ girls for hours.»

The Times

Bella?' Edward's soft voice came from behind me. I turned to see him spring lightly up the porch steps, his hair windblown from running. He pulled me into his arms at once, and kissed me again. His kiss frightened me. Les mer

145,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bella?' Edward's soft voice came from behind me. I turned to see him spring lightly up the porch steps, his hair windblown from running. He pulled me into his arms at once, and kissed me again. His kiss frightened me. There was too much tension, too strong an edge to the way his lips crushed mine - like he was afraid we had only so much time left to us. As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob - knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation approaching, Bella has one more decision to make: life or death. But which is which? Following the international bestsellers Twilight and New Moon, Eclipse is the much-anticipated third book in Stephenie Meyer's captivating saga of vampire romance.

Medlemsvurdering:
Tredje bok i "Twilight"-serien, og Stephenie leverer ennå! Kjempeflott bok om kjærlighet, usikkerhet og valg. Bella og Edward er perfekte for hverandre, men i tredje bok blir forholdet satt på prøve når forholdet til Bella og Jacob utvikler seg og Bella plutselig innser at hun er forelsket i Jacob også. Utrolig fin og sterk bok om ung kjærlighet og kampen mellom to rivaler. I denne boken blir en også enda bedre kjent med familene til både Jacob og Edward og hele tiden lurer det farer rundt hvert et hjørne - hvem er det som er ute etter Bella og Cullen-familien? Et mesterverk av en bok som holder deg på pinebenken helt til siste ord i boken!

Anita Charlotte

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
ATOM
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
576
ISBN
9781904233916
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 13 cm
Nr
9006818

Om forfatteren

Stephenie Meyer graduated from Brigham Young University with a degree in English Literature and lives with her husband and three young sons in Arizona. She is the author of TWILIGHT and NEW MOON.

Anmeldelser

«The sexiest vampire tale for years arrived in Stephenie Meyer's TWILIGHT, about teenage Bella's chaste romance with a beautiful vampire boy. Their intensely erotic feelings are endangered by more predatory types. Guaranteed to suck in sulky 13+ girls for hours.»

The Times

«Will keep readers madly flipping the pages of Meyer's tantalizing debut.»

Publishers Weekly

Medlemmers vurdering

:
:) – 29.12.2009

– Stephene Meyer vet virkelig hvordan hun skal fengsle sine lesere! Det er ikke lett å legge denne boken fra seg, og det er best å ha nummer fire liggende klar! Edward og Bella møter større utfordringer enn tidligere, utfordringer de ikke kan klare alene. Vil Bella godta hjelpen som blir tilbudt? I tilegg sliter Edwards tilbakekomst på forholdet mellom Bella og Jacob. Kan det noen gang bli bra igjen? Les boken og finn det ut! Unn deg selv noen dager i en fantastisk verden, fylt av mytiske vesener!

N
Nelle – 21.09.2009

– En horde med nyfødte vampyrer står bak en serie med mord i Seattle, de skaper frykt og store avisoverskifter, etterhver viser det seg at de er på vei mot Forks i Washington. Det fører til en rekke følelsesmessige valg mellom mennesket Bella, hennes vampyrkjæreste Edward og barndomsvennen Jacob som er varulv. Konflikten mellom Bellas ønske om å bli en sterk og udødelig vampyr, og Edwards håp om at hun skal få oppleve alle høydepunkter i et menneskes liv, har ligget latent i alle tre "Twilight"-bøkene, i "Eclipse" begynner hun å tvile. Selv om hun har fått en bekreftelse av Cullen-familien at hun kan bli vampyr etter high school, begynner hun å tenke på konsekvensene. I tillegg ønsker Edward noe tilbake. Igjen har Stephenie Meyer klart å skrive en spennende og humoristisk fortsettelse, hun beskriver småbyen Forks i Washington på en måte som gjør at jeg ønsker å gjenoppleve tenåringstiden min der. Høydepunktet i boken er da Bella og Jacob ligger sammen i en sovepose, mens Edward ser på. Replikkvekslingen er utrolig morsom! Likevel, her som i "New Moon"; det kvernes litt for mye på de samme problemstillingene.

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Tredje bok i "Twilight"-serien, og Stephenie leverer ennå! Kjempeflott bok om kjærlighet, usikkerhet og valg. Bella og Edward er perfekte for hverandre, men i tredje bok blir forholdet satt på prøve når forholdet til Bella og Jacob utvikler seg og Bella plutselig innser at hun er forelsket i Jacob også. Utrolig fin og sterk bok om ung kjærlighet og kampen mellom to rivaler. I denne boken blir en også enda bedre kjent med familene til både Jacob og Edward og hele tiden lurer det farer rundt hvert et hjørne - hvem er det som er ute etter Bella og Cullen-familien? Et mesterverk av en bok som holder deg på pinebenken helt til siste ord i boken!

R
Rebecca – 14.07.2009

– Etter att 18. årige Bella Swan reddet kjæresten, Edward Cullen fra å ta selvmord har livet vært en dans på røde roser. Men en rekke mystiske drap i storbyen Seattle snur alt på hodet. Plutselig befinner Bella seg i sentrum for fare atter en gang, og det faktum at hun må velge mellom kjærligheten til Edward og vennskapet til Jacob gjør ikke ting bedre. Dette er en fantastisk oppfølger av "Twilight" og "New Moon" skrevet av Stephenie Meyer. "Eclipse" viser tydelig Bellas følelser, og hvor vanskelig kjærlighet og vennskap egentlig kan være. Denne boken anbefales på det sterkeste!

K
Karolinex – 07.06.2009

– Dette er den tredje boken i "Twilight"-serien. Denne boken handler om at det er en del mystiske mord som skjer i Seattle. Samtidig er det en ondskapsfull vampyr som er ute etter hevn. Dette fører til at Bella merker at hun er omringet av fare. Bella blir nødt til å velge mellom kjærligheten til Edward eller vennskapet til Jacob, og hun er fullt klar over at avgjørelsen hennes kommer til å gjøre uvennskapet mellom vampyren og varulven enda større enn hva det allerede er. Ting er ikke så lett for Bella akkurat nå. Edward har blitt enda mer redd for at det skal skje Bella noe, og han skremmer henne med sine kyss som blir mer og mer intense! Hva skal hun gjøre? Les denne boken å få svaret! Anbefales!

k
krimfan – 05.06.2009

– Muligens den mest spennende så langt i "Twilight"-serien. Hver karakter har vært polert, utviklet og utdypet. Historien om Edward og Bella, hvordan de havner i mer trøbbel og deres kjærlighetsforhold. I denne boken fortelles det om kjærlighetstrekanten mellom Edward, Bella og Jacob. Etter å ha sluppet unna døden opplever nå Bella hva hun står overfor, og jaktes av skremmende nyfødte vampyrer opprettet av Victoria (som hater Bella fordi hun er grunnen til Laurents død.) Dette er en mye bedre bok enn noen av de andre, denne boken har alt spenning, romantikk, følelser, kamper og action! Jeg kan ikke vente på en ny bok fra denne forfatteren! Må leses!

A
Avelina Went – 01.05.2009

– Stephenie Meyers "Twilight"-bøker er så avhengighetsskapende at det er nesten umulig å ikke fortsette til neste bok selv om det er nok av ting å kritisere ved dem. Det er et fellestrekk ved dem alle at de driver leserne videre; de sterke karakterene er uimotståelige i seg selv. Denne boken er i høy grad en fortsettelse av "New Moon". Det er ingen ny trussel som plutselig melder seg og ønsker Bella død, det er heller en gammel en som har funnet nye våpen. Sentralt i denne boken som i denne forrige er konflikten mellom Bellas følelser for Jacob og Edward, og mye mer enn før dras hun inn i en serie egoistiske valg som ikke gjør annet enn å forverre situasjonen. Ingen av hovedkarakterene fremstår spesielt flatterende i "Eclipse"; de håndterer problemene til dels barnslig, til dels korttenkt og over det hele skulle jeg gjerne ha sett at de klarte seg bedre. Etter min mening står ikke denne boken fjellstøtt som solobok, men det er nok ikke mange som leser den som det heller. Alt i alt er det ingen problemer med å få sidene til å fly, selv om jeg skulle ønske historien hadde vært sterkere.

O
Oda - 12 år – 26.04.2009

– Isabella Swan er en ganske vanlig jente som bor i den regnfulle byen Forks. Det vil si at hun er helt vanlig, hvis man ser bort fra at hun er kjæresten til vampyren Edward Cullen, og at hennes beste venn er varulven Jacob Black. Bella blir dratt inn i kampen mellom vampyrene og varulvene, og blir nødt til å ta et valg som vil forandre henne for alltid. Samtidig er den onde vampyren Victoria på jakt etter hennes blod, som hevn! Denne romanen handler om betingelsesløs kjærlighet mellom to vesener som egentlig ikke passer sammen. Edward elsker Bella, men han må stå i mot en utrolig trang etter blodet hennes. Dette er den tredje boka i serien om det modige paret. Jeg elsker disse bøkene. Jeg gledet meg til denne boka, og ble ikke skuffet. Jeg vil anbefale den for alle. Serien passer for ungdom.

M
Mattie – 07.04.2009

– Bella kjenner faren komme snikende. Flere mennesker blir drept i Seattle og hun frykter at det er Victoria som er på vei for å ta hevn. Som om ikke denne frykten er nok, tvinges Bella til å velge mellom Edvard og Jacob og det skal vise seg å være alt annet enn enkelt. Henns avgjørelse kan komme til å få store konsekvenser, både for vampyrene og varulvene. Denne boken brukte litt tid på å gripe meg. Det er ikke så mye handling i starten og tidvis er den litt kjedelig. Den siste delen er langt mer spennende og jeg var særlig opptatt av hvordan forholdet mellom Bella, Jacob og Edvard ville utvikle seg. Nå er jeg nok ikke helt i målgruppen for disse bøkene heller. Jeg vil tro tenåringer vil han langt større glede av denne boken enn det jeg hadde.

K
Kristine – 14.10.2008

– Det sier seg selv at det er mye som skjer i denne boka - så mye at jeg måtte lese den to ganger før jeg kunne gjøre meg opp en mening. På første gjennomlesning likte jeg godt at så mye skjedde, men da jeg leste den andre gang ble jeg nesten litt lei. Det er få eller ingen skikkelige pustepauser. Selv om det ikke fysisk skjer noe hvert sekund, er det mye som skjer i hodet til Bella. Dette kan gjøre at man blir litt forvirra, og det blir vanskeligere å plukke opp viktige detaljer og historier underveis. Likevel vet jeg ikke hvordan dette kunne ha blitt gjort på noen annen måte uten å ta noe fra historien. I tillegg til å være rikt detaljert, har Eclipse noe annet som de to foregående bøkene manglet. Hele boken er mer helhetlig, vi presenteres for samme historie fra begynnelse til slutt. Dette har ikke vært tilfellet i "Twilight" og "New Moon", der det ikke var et klart plot, men "hovedkonflikten" kom som en "spur-of-the-moment"-ting i slutten, noe jeg ser på som en stor svakhet i de to bøkene. Heldigvis er altså "Eclipse" ikke slik - dette bidrar mye til spenningen!

b
b – 16.06.2008

– Ditta er den tredje boka i twilight serien. Ditta er ei veldig bra bok, Edward og Bella er sammen igjen, men det betyr ikkje at trøbbel ikkje lurer om hjørnet. Varulver og vampyrer er fiender og det blir et problem for Bella siden kjæresten er en vampyr og bestevennen er er en varulv. Kan Bella ha Jacob, varulv, som bestevenn samtidig som ho er sammen med Edward, som er vampyr?? Victoria har heller ikkje gitt opp håpet om hevn og så får vi høre om en massemorder i Seattle, eller er det bare en morder?? Voutluri familien har heller ikkje glemt Alice sitt løfte, men vil det være for sent for Bella??

V
Verdande – 14.06.2008

– Om du allerede har lest Twilight og New Moon, vil du nok ikke gå glipp av den tredje delen i historien om Bella og Edward. Bellas problem i denne boka er at hennes bestevenn , Jacob, ikke lenger vil snakke med henne. Som varulv kan han ikke godta Bellas kjæreste, vampyren Edward. Edward på den andre siden vil heller ikke la Bella se Jacob, ettersom varulver lett kan bli farlige om de blir sinte. Denne boka går mer ut på personlighetsutvikling, og er ikke like spennende som de to første bøkene i serien. Men spenningen kommer etterhvet, og det er også flere nydlige scener mellom Bella og Edward som får deg til å smile stort mens du leser. Slutten av denne boka får deg til å glede deg kjempe mye til den avsluttende boka, der vi endelig får vite hvordan alt ender.

I
Izzy – 07.03.2008

– Bella står ovenfor et virkelig vanskelig valg. Et valg som kommer til å forandre livet hennes. Skal hun velge Edvard eller Jacob? Er det mulig å være kjæreste med en vampyr, og ha en varulv som bestevenn? Som om dette ikke er nok er Victoria forsatt på krigstien. Kan Edward redde Bella nok en gang? Les den spennende boka og få svaret! Dette er den tredje boka i Twilight-serien. Hvis du allerede har lest de to første bøkene og likte dem, bør du absolutt få med deg denne boka. Som de to forrige bøkene er også denne boka utrolig godt skrevet. Jeg kan knapt vente til neste bok i serien kommer.

K
Kristine – 17.09.2007

– Eg grein nesten, så glad var eg då eg oppdaga at neste bok i "Twilight"-serien var rett rundt hjørnet. Dette er 3. bok i serien om Bella Swan, og vampyrkjærasten hennar Edward. Forventingane mine var skyhøge før eg opna boka. Klarer Meyer å innfri, enda ein gong? Svaret er: JA JA JA! Som vanleg er dette verdt det. Fantastisk lesing. Rett og slett. Innhaldet denne gongen, for å nemna noko, er sjalu varulvar, vampyrmassakre i Seattle og hemn. Stephenie Meyer har eit glitrande språk, og ein lever seg slik inn i boka at ein ikkje ynskjer å sleppa taket. Helst bør boka halda fram i all eve. Advarsel: Neste bok kjem ikkje før i augst 2008!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eclipse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kongen
99,-

Kongen

Tom Egeland
Innbundet 
99,- 399,-
 
Atlas
169,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv