Min side Kundeservice Bli medlem

Fangirl

Cath og Wren er tvillingsøstre. De har alltid vært uadskillelige, og alltid vært oppslukt av bøkene om Simon Snow og trollmannsskolen. Særlig Cath. Gjennom ungdomsårene har de to skrevet videre på fortellingen om ham på nettet, og etterhvert fått flere tusen følgere. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Cath og Wren er tvillingsøstre. De har alltid vært uadskillelige, og alltid vært oppslukt av bøkene om Simon Snow og trollmannsskolen. Særlig Cath. Gjennom ungdomsårene har de to skrevet videre på fortellingen om ham på nettet, og etterhvert fått flere tusen følgere.


Mens Wren er overmoden for å flytte hjemmefra og begynne på universitetet, er Cath det motsatte. Hun gruer seg til alt. Til spisesalen. Til de andres blikk. Cath flykter fra alt som heter studentliv, og forsvinner inn i fiksjonen. Hvordan skal hun klare seg? Vil hun tørre og forlate Simon Snow, og åpne seg for de guttene hun møter? Hvordan skal faren deres klare seg alene, og hvorfor forlot moren dem da de var små?


Fangirl er en fortelling om redsel og mot, om fiksjon og magi, og om å overvinne sine indre demoner for å tørre og leve.


Fangirl ble kåret til årets nest beste bok av Goodreads i 2013, etter Eleanor & Park av samme forfatter.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202585181
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Fangirl

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fangirl:

Se flere

Logg inn

Handlekurv