Min side Kundeservice Bli medlem

Sent i november

Mummifamilien har flyttet ut til øya med fyret, og Mummihuset er tomt, kaldt og forlatt. Hemulen, Filfjonka og de andre vennene deres savner dem og bestemmer seg for å flytte inn. Der må de forsøke å bo og leve med hverandre, uten at gode, trygge Mummimamma passer på dem. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Mummifamilien har flyttet ut til øya med fyret, og Mummihuset er tomt, kaldt og forlatt. Hemulen, Filfjonka og de andre vennene deres savner dem og bestemmer seg for å flytte inn. Der må de forsøke å bo og leve med hverandre, uten at gode, trygge Mummimamma passer på dem. Og vil Mummifamilen noen gang komme tilbake?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202687670
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Sent i november
Serie
Mummitrollet

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

L
Lille søss – 23.01.2009

– I denne mummiboka for de voksne er det senhøst, og hva gjør man når vemod og ensomhetsfølelsen tar overhånd og alt en gjør virker helt meningsløst? Man kan for eksempel oppsøke den gode tryggheten og varmen i Mummidalen. Men i denne dalen er det høst, og mummifamilien er helt borte. Ingenting er som det pleier å være, selv om Filifjonka forsøker å være som Mummimamma og Hemulen vil ordne opp. Med lun humor formidler Tove Jansson filosofiske tanker på en svært enkel måte. Dette er "Mummiboka" for en voksen som vil krype sammen i sofakroken og kose seg. Anbefales for alle mummielskere å lese! Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sent i november:

Se flere

Logg inn

Handlekurv