Min side Kundeservice Bli medlem

Loke

Ragnarok er en actionfylt fantasy-tegneserie med handling hentet fra et norrønt univers. Dette er den femte boken i Ragnarok-serien.

I den nest siste boken om Ubbe og « Ragnarok» blir Lokes mange hemmeligheter avslørt. Les mer

329,-
Innbundet
Ventes til lager 15.08.2024
Ragnarok er en actionfylt fantasy-tegneserie med handling hentet fra et norrønt univers. Dette er den femte boken i Ragnarok-serien.

I den nest siste boken om Ubbe og «Ragnarok» blir Lokes mange hemmeligheter avslørt. Dette fortelles mens en stor episk kamp mellom guden Odin og lystløgneren Loke utspiller seg. Ja, en av dem må bøte med livet!

Ragnarok-serien har virkelig tatt shonen-mangaen til Norge, og dette virker ekstremt positivt på mange gutters leselyst.
 
Odin Helgheim
(f. 1996) kommer fra Sandefjord, men bor i Oslo. Han er utdannet grunnskolelærer, men jobber nå fulltid som tegneserieskaper. Den første boken i serien hans, «Fenrisulven», vant ARKs barnebokpris i 2020. Bokrettighetene er solgt til en rekke land.

Sagt om «Ragnarok»-serien:

– «Ragnarok» kan raskt nå like bredt ut som Malin Falchs «Nordlys». Øyvind Holen, Dagens Næringsliv 

– «For et eventyr! Boka er perfekt for oss som liker spenning og gnistrende tegninger! Odin Helgheim tar oss med til et univers der norrøn mytologi smelter sammen med japansk tegneserietradisjon på en forfriskende måte. Jeg gleder meg til fortsettelsen!» - Hans Jørgen Sandnes, illustratør, animatør og tegneseriskaper, blant annet kjent for «Krypto» og «Detektivbyrå nr. 2».

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788242978455
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Ragnarok, bok 5, Loke
Serie
Ragnarok 5

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Loke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jenter

Cathrine Sandmæl
Innbundet 
329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv