Meny
 
Charles Darwins Om artenes opprinnelse

Charles Darwins Om artenes opprinnelse

; Sabina Radeva (Illustratør) ; Tor Holm (Oversetter)

I denne bildeboka gjenfortelles Charles Darwins banebrytende verk Om artenes opprinnelse for unge lesere. Nydelige illustrasjoner bidrar til å gjøre dette til en stor leseopplevelse - for store og små! Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Darwin for unge lesere!

I denne bildeboka gjenfortelles Charles Darwins banebrytende verk Om artenes opprinnelse for unge lesere. Nydelige illustrasjoner bidrar til å gjøre dette til en stor leseopplevelse – for store og små!

‘Om artenes opprinnelse’ er et sentralt og viktig verk også i dag, og hører hjemme i enhver bokhylle. Det er kanskje vanskelig for oss som lever i dag, og som har vokst opp med Darwin, å tenke seg hvilken omkalfatring av gjeldende teorier denne boka representerte. Darwins teori om artenes utvikling gjennom naturlig utvalg, eller evolusjonslæren, var et drabelig vitenskapelig sprang. Teorien om artenes opprinnelse har imidlertid for lengst bevist at den har livets rett - den står fjellstøtt, og er i all hovedsak fortsatt uutfordret. 

Forfatteren av denne tilrettelagte utgaven, Sabina Radeva, er både illustratør og molekylærbiolog, og her har hun forent sine to store interesser. Resultatet har blitt en vakker og opplysende bok.

Fakta

Utdrag (kommer på norsk)