Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Doktor Dyregod

Her er lydboken med Thorbjørn Egners fantastiske gjenfortelling av en av verdens mest kjente barnebøker. Historien om Doktor Dyregod er skrevet av Hugh Lofting, og handler om en eventyrlig reise til Afrika, der en svært dyrevennlig doktor skal hjelpe syke apekatter, men kommer borti både Pølsedyr, hottentotter og skumle sjørøvere. Les mer

99,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Her er lydboken med Thorbjørn Egners fantastiske gjenfortelling av en av verdens mest kjente barnebøker. Historien om Doktor Dyregod er skrevet av Hugh Lofting, og handler om en eventyrlig reise til Afrika, der en svært dyrevennlig doktor skal hjelpe syke apekatter, men kommer borti både Pølsedyr, hottentotter og skumle sjørøvere. Den utrolige reisen er oversatt og illustrert av Thorbjørn Egner, og er hentet fra NRKs arkiver der den opprinnelig ble innlest for Barnetimen for de minste.

Detaljer

Forlag
Barneselskapet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242976246
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Dr. Dolittle

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

K
Kjersti – 14.07.2008

– Denne klassikeren er det vel verdt å la barna bli kjent med. Den spennende fortellingen om doktoren som kan dyrespråk, som reiser til Afrika og møter både hottentotter og sjørøvere, er spennende også idag. Og lydboka fungerer ekstra fint fordi den består av både tekst og sanger i en god blanding. Ikke alle sangene er like melodiøse, men der er også flere kjente "slagere". Boka er et produkt av sin tid, og er delvis ganske umoderne. Kvinnene i boka steller i huset, og framstillingen av hottentottene i Afrika er jo ganske politisk ukorrekt. Men boka formidler også gode verdier, i sær det å ta vare på dyr. Dette er koselig lytting!

c
crazy – 21.09.2006

– Her får du historien om Torbjørn Egners Doktor Dyregod på lydbok. Doktor Dyregod er en ganske spesiell dyrlege, han kan nemmelig snakke med dyrene. Dette gjør det selvfølgelig mye lettere for ham i hans arbeid. I denne boken reiser Doktor Dyregod til Afrika for å hjelpe syke apekatter. Han møter også mange andre rare dyr på sin vei, blandt annet Pølsedyret, et dyr med hode i begge ender. Dette er en veldig spennende bok, med en livlig fortalt historie. På cd`en er det også mange fine sanger. En del av disse kjenner du antageligvis fra før. En bra bok til en grei pris.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Doktor Dyregod:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv