Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Dyrene sover

«Gnistrende godnatt-bok. Dyrene sover er festlig og fargesprakende kvalitetsunderholdning for barna. (...) lysende illustrert av Mari Kanstad Johnsen. (...) En perfekt kombinasjon av lek og læring.»

Dagbladet

Alle må sove. Giraffen, papegøyen, bjørnen og Bo.

Havotrene holder hender når de sover, så de ikke skal forsvinne fra hverandre, ute på det store havet. Surikatene sover i klynger, for å holde varmen. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Alle må sove. Giraffen, papegøyen, bjørnen og Bo.

Havotrene holder hender når de sover, så de ikke skal forsvinne fra hverandre, ute på det store havet. Surikatene sover i klynger, for å holde varmen. Flaggermusene sover opp-ned.

«Dyrene sover» handler om lille Bo som ikke vil legge seg, og mammaen som forteller historier om dyr mens hun leder ham fra kveldsmat, bad og tannpuss, til senga og søvnen.

«Dyrene sover» er en fargerik, vakker og undrende bildebok som passer perfekt til høytlesning for nysgjerrige barn.

«Gnistrende godnatt-bok. 'Dyrene sover' er festlig og fargesprakende kvalitetsunderholdning for barna. (...) lysende illustrert av Mari Kanstad Johnsen. (...) En perfekt kombinasjon av lek og læring.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 5)

«Hvordan få den daglige innspurten i småbarnsfamiliens intense liv til å bli en koselig lek? Sjekk denne boka om hvordan løver og papegøyer sover.» Marianne Lystrup, Vårt Land

«Dette er en fin bok, livsbejaende og skrevet i barns ånd. Streken er barnlig og organisk, bugnende og leken. Kjersti A. Skomsvold og Mari Kanstad Johnsens Dyrene sover skiller seg (...) kjærkomment ut i nattaboksjangeren.» Silje Bekeng-Flemmen, Klassekampen

«Raus god natt-fortelling. Dette er en fin godnattbok som lar barnet nærme seg sengen i sitt eget tempo.» Anne Cathrine Straume, NRK

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
66
ISBN
9788203365461
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
35 x 25 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«Gnistrende godnatt-bok. Dyrene sover er festlig og fargesprakende kvalitetsunderholdning for barna. (...) lysende illustrert av Mari Kanstad Johnsen. (...) En perfekt kombinasjon av lek og læring.»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

«Dette er en fin bok, livsbejaende og skrevet i barns ånd. Streken er barnlig og organisk, bugnende og leken. Kjersti A. Skomsvold og Mari Kanstad Johnsens Dyrene sover skiller seg (...) kjærkomment ut i nattaboksjangeren.»

Silje Bekeng-Flemmen, Klassekampen

«Hvordan få den daglige innspurten i småbarnsfamiliens intense liv til å bli en koselig lek? Sjekk denne boka om hvordan løver og papegøyer sover.»

Marianne Lystrup, Vårt Land

Medlemmers vurdering

S
Siv – 10.01.2023

– Kjempefin bok med fine bilder

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dyrene sover:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Flukt

Carl Frode Tiller
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv