Min side Kundeservice Bli medlem

Liv

den fantastiske historien om evolusjon

«Liv» - Den fantastiske historien om evolusjon, basert på det nyeste innen naturvitenskap om hvordan livet oppsto, med flotte, fargerike illustrasjoner.
Hvor kommer livet fra? Hvem var de første menneskene på Jorda? Bli med på en reise gjennom milliarder av år. Les mer

249,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Liv» - Den fantastiske historien om evolusjon, basert på det nyeste innen naturvitenskap om hvordan livet oppsto, med flotte, fargerike illustrasjoner.
Hvor kommer livet fra? Hvem var de første menneskene på Jorda? Bli med på en reise gjennom milliarder av år. Opplev hvordan universet begynte, hvordan Jorda ble til og hvordan livet utviklet seg fra encellede organismer til kjempestore dyr. Se dinosaurene dø ut, og møt fortidselefanter og kjempedovendyr. Følg menneskets utvikling fra små aper til deg og meg, og se hvordan alt liv henger sammen!

Forfatterinformasjon:
Jakob Brodersen (f. 1976) er utdannet journalist og jobber som frilanser med særlig interesse for forskningsjournalistikk. Han debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2015 og har siden da skrevet flere romaner. Jakob bor i Viborg, Danmark med kone og tre barn.

Pernille Engsig Eskildsen (f. 1973) er utdannet journalist og jobber med tekst og PR. Hun er opptatt av viten , verden og formidling til barn og voksne. Pernille bor i Viborg, Danmark sammen med mann og to barn. «Liv» er hennes første bok.

Illustratør:
Camilla Wichmann (f. 1975) er utdannet ved Danmarks Designskole og har siden tegnet hovedsakelig bildebøker og illustrasjoner til magasiner og presse. Hennes tegninger gir faglig budskap med en poetisk og morsom vri. Kamilla bor i København, Danmark med sine to barn.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
45
ISBN
9788274888227
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Liv
Format
32 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Liv:

Løven

Frédéric Brrémaud
Innbundet 
249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 
Herre
-25 %

Herre

Niels Fredrik Dahl
Paperback 
172,- 229,-
 
Roar
3 for 2

Roar

Jørn H. Hurum
Innbundet 
179,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv