Meny
Henri Meunier: Mus og muldvarp kjenner vårsola pille i pelsen

Mus og Muldvarp kjenner vårsola pille i pelsen

; Benjamin Chaud (Illustratør) ; Ida Lødemel Tvedt (Oversetter)

Serie: Mus og Muldvarp 1

Mus og svaksynte Muldvarp er naboer og bestevenner, og hver dag forsøker Mus å finne på noe morsomt som de kan gjøre sammen.

Les mer
Høytlesning
Illustrert
Serie
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Kjempesøt høytlesningsbok

Muldvarp ser ikke så godt, og han kan være litt gretten. Han bruker masse tid på å tenke, og det beste han vet er meitemarkpai. Mus er kvikk og full av initiativ. Hver dag finner han på noe gøy, og han får med seg bestevennen på det meste.

En dag drar de ut for å male blomster. Muldvarp ser ikke blomstene og vil ikke male, men Mus sier at han kan beskrive blomstene for ham, så kan Muldvarp male det han ser i hodet. Det er sånn ekte kunstnere gjør det. De maler to helt ulike bilder av det samme landskapet og gir dem i gaver til hverandre. 

En annen dag drar de på fisketur, og Mus vil helst bruke sjokolade som agn og ikke meitemark, siden han syns synd på marken. De får fin fangst som viser seg å være to støvler, og det passer bra, for det er akkurat det Mus trenger. Etterpå går de hjem og lager sneglepai.

Mus og Muldvarp kjenner vårsola pille i pelsen er en sjarmerende, ny serie om to vimsete fyrer som bor i skogen. De hjelper hverandre med alt. De elsker å være sammen, og Mus finner på masse gøy. Boka er nydelig illustrert. En perfekt høytlesningsbok som også den voksne vil elske.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 62
ISBN: 9788283731651
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Les beaux jours
Alder: Barn 6-9
Format: 24 x 16 cm
Nr: 8216088
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger