Meny
 

Sirkus Mikkelikski

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Sirkus Mikkelikski er en skattkiste av en bok for hele familien. Hans Jørgen Sandnes har lagd de livlige, varme og sprell levende illustrasjonene til den nye utgaven av Prøysen-klassikeren. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

I 2014 ville hele Norges Alf Prøysen fylt 100 år og i den forbindelse utgis de beste barnebøkene hans på nytt, med nye flotte illustrasjoner.

Sirkusdirektører med uærlige hensikter
Sirkus Mikkelikski er et dyresirkus som har forestilling bare en gang i året og den dagen får alle barna på dyreskolen fri. Mikkel Rev er sirkusdirektør og derfor heter sirkuset Mikkelikski. Ola Rådyr trener for å bli sirkusartist, og Nøtteliten og Helene Harefrøken tenker visst ikke på stort annet de heller. Men en dag kommer to skumle fyrer og bortfører Ola. De vil ha ham med i det ordentlige sirkuset sitt. Men det vil ikke de andre dyrene ha noe av. Ola skal reddes, og det sørger tapre lille Bolla Pinnsvin for.

Skurkene i historien er sirkusdirektørene Ruski og Snuski, som vil fange dyra og dressere dem til å gjøre sirkuskunster. Det ender imidlertid med at de selv blir fanget og må opptre i Mikkel Revs sirkus. Men selv Mikkel Rev måtte innrømme at det var nesten umulig å dressere dem ...

Prøysen-klassiker i ny praktugave
Ilustratør Hans Jørgen Sandnes har arbeidet mye både med Alf Prøysens og Anne Cath. Vestlys universer. Hans livlige, varme, sprell levende sirkus Mikkelikski-illustrasjoner vil gjøre de kjente og kjære skikkelsene til favoritter hos nye generasjoner barn.

Fakta