Meny
 
Sviket

Sviket

; Line Almhjell (Oversetter)

Serie: De modiges rike 1

Erin Hunter trollbinder sine lesere med serien om kattekrigerne. ‘De modiges rike’ er hennes nye serie, med handling hentet fra den afrikanske savannen. Møt løveungen Freidig og bavianen Torn! Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Ny suksess fra forfatteren av Kattekrigerne!

Erin Hunter trollbinder sine lesere med serien om kattekrigerne. ‘De modiges rike’ er hennes nye serie, med handling hentet fra den afrikanske savannen. Møt løveungen Freidig og bavianen Torn!

‘De modiges rike’ er den endeløse og vakre men også nådeløse savannen. Når en rival tar kontroll over stammen og dreper faren til Freidig, må den lille løveungen flykte. Bavianen Torn har store ambisjoner og er sugen på eventyr. Og når lederen for bavianene blir drept, tror Torn at han vet hvem som har gjort det. 

Den unge elefanten Himmel er på vei mot De modiges rike med flokken sin. Hun er den eneste som forstår hva slags farer dyrene står overfor. Hun har et framsyn som viser at vannhullet de er på vei mot er rødt av blod, og ved siden av står en lidende løve med en jublende bavian på ryggen. Store forandringer holder på å skje i De modiges rike, og livet til dyrene som bor der vil aldri bli det samme. En løveunge, en bavian og en elefant må redde dyrene på savannen. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 317
ISBN: 9788203262913
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Broken pride
Alder: Barn 9-12
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8118582
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger