Meny
 

La det snø

én jul, tre kjærlighetshistorier

; Maureen Johnson ; Lauren Myracle ; Stian Omland (Oversetter)

Jubilee er sammen med perfekte Noah. Tobin er redd for å bli forelsket i bestevennen sin, og Addie har nettopp slått opp med kjæresten sin. Og angrer. Tenk "Love Actually", tenk det beste amerikansk ungdomslitteratur har å by på. Tenk John Green! Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

La det snø

Jubilee er sammen med perfekte Noah. Tobin er redd for å bli forelsket i bestevennen sin, og Addie har nettopp slått opp med kjæresten sin. Og angrer. Tenk 'Love Actually', tenk det beste amerikansk ungdomslitteratur har å by på. Tenk John Green!

La det snø er en en nydelig, romantisk bok der vi følger tre unge voksne gjennom julaften – og ikke hvilken som helst julaften. De enorme snømengdene gjør at tog og biler står, og ingenting blir som forventet.  Her er det en overdose jul, overveldende mengder snø, og tilsvarende mengder ekte romantikk. LA DET SNØ!

Jubilee
Jubilee er ikke oppkalt etter juledesserten eller t-banelinja i London – hun er oppkalt etter Jubilee-hallen i nissebyen Flobie, som foreldrene hennes samler på. Hver jul blir det lagt ut nye, sjeldne gjenstander for salg, og foreldrene hennes klarer faktisk å bli arrestert i opptøyene som oppstår ved utsalgsstedet. Dermed ser det ut til at Jubilee må feire jula hos besteforeldrene i Florida. Men et uvær med dårlig timing begraver innbyggerne i Gracetown i store mengder snø. Kaoset er et faktum. Jubilee tar en risikabel snarvei med en uimotståelig fremmed, og livet blir ikke riktig det samme igjen.

Tobin og Duke
Tre venner, gutta Tobin og PJ og jenta Duke legger i vei for å vinne kappløpet til Waffle House, der en gjeng med cheerleadere fra det innesnødde toget befinner seg. På veien kjører de seg fast i snøen, får nesten juling av de slemme Renton-tvillingene og hva verre er: Det begynner å gå opp for Tobin at han kanskje, muligens ser på Duke (eller Angie, som hun egentlig heter), som noe mer enn bare en venn.

Addie
Addie har skikkelig, SKIKKELIG kjærlighetssorg. Hun kranglet med kjæresten sin, og gjorde noe dumt. Og nå angrer hun, og graver seg ned i et svart hull der det bare er plass til hennes egne sorger og bekymringer. I en pause på jobben skal hun stikke ut og hente en minigris for en venninne, og hele dagen blir annerledes enn hun trodde på forhånd.

Store forfattere
En trio av vår tids bestselgende forfattere - John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle - vekker julas magi til live i tre sammenvevde, morsomme, rørende og sjarmerende fortellinger om kjærlighet, romantikk og kyss som kommer til å ta pusten fra deg.   

«En komedie like DEILIG som en hvilken som helst fra Shakespeares hånd.»
Washington Post

«Disse tre varsomt komponerte historiene om troverdig tenåringskjærlighet er ømme uten å bli klissete og kommer til å holde leserne varme innvendig gjennom hele jula. »
School Library Journal

«Samtidskultur, muntre romantiske forviklinger og sterke typer gjør dette samarbeidsprosjektet enda bedre. »
Kirkus Reviews

«Forfatterne deler en ironisk, særegen humoristisk sans som bidrar til å flette historiene deres, hver og en med en litt annerledes tone, et litt annerledes syn på kjærligheten, sammen til ett, helhetlig verk overfylt av ROMANTIKK.»
The Horn Book

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 312
ISBN: 9788205485587
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Let it snow
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8081409
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger